CELEBRITIES

Η Κλέλια Ρένεση και ο διάλογος με την κόρη της είναι το αντίδοτο σε ό,τι σε βαραίνει

Papadakis Press Εξωτερικός συνεργάτης

Καμιά φορά είναι τα video με γάτες το μυστικό για να πάρεις τις έγνοιες από το κεφάλι σου. Καμιά φορά είναι τα video που ανεβάζει η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δύο video με πρωταγωνίστριες την ίδια και την κόρη της, Κοραλία και το αποτέλεσμα είναι αξιολάτρευτο.

Η Κλέλια Ρένεση ξαπλώνει κι η Κοραλία κάνει διάγνωση πώς έχει χτυπήσει και χρειάζεται κάποια τσιρότα σε όλο της το πρόσωπο. Το πρόσωπο της Κλέλιας Ρένεση γεμίζει αυτοκόλλητα που η «γιατρός» Κοραλλία ξεκολλά και επανατοποθετεί σε διαφορετικά σημεία. «Τώρα έγινες καλά» της λέει κάποια στιγμή κι η παιδική φωνή της γεμίζει το video.

«Μπράβο βρε Κοραλία, σε ευχαριστώ. Τι θα έκανα χωρίς εσένα αγάπη μου;» αναρωτιέται η Κλέλια Ρένεση όσο η Κοραλία την κουράρει κάνοντάς της παράλληλα και μία μίνι αποτρίχωση. «Τώρα κάνεις φφφ» της λέει η μικρή της κόρη σε άλλο σημείο, ενώ της έχει κλείσει το στόμα με αυτοκόλλητα. Και βάζω στοίχημα ότι δεν μπορείς να τα παρακολουθήσεις και τα δύο χωρίς να γελάσεις.

«Μεσημεριανή σιέστα με τον έρωτα», έγραψε δημοσιεύοντας τα δύο video τους η Κλέλια Ρένεση. Ο έρωτας αυτός ήρθε στη ζωή της τον Μάιο του 2019. Η Κοραλία γεννήθηκε κι άλλαξε τη ζωή της.

H Κλέλια Ρένεση για τη «δασκάλα» της, την Κοραλία

«Ήξερα ότι ή θα πάω προς τα εκεί, να γειωθώ, να μεγαλώσω το παιδί μου, γιατί ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό, θα “πατήσει” το εγώ και θα μαλακώσει τις γωνίες. Θα μάθω ν’ αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Γιατί μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω με τις σχέσεις μου, με μία κοντινή οικεία επαφή», είχε πει η Κλέλια Ρένεση για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται πριν από λίγο καιρό.

«Ήξερα ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος να κάνω αυτό το ταξίδι. Ήμουν ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο ένας ήταν ο δρόμος της μητρότητας, σκληροτράχηλος κι έτσι όπως εγώ επέλεξα, μοναχικός κι ο άλλος ήταν να φύγουμε λίγο από τα κοινωνικά δρώμενα και να πάμε κάπου αλλού να μελετήσουμε άλλα πράγματα. Και με επέλεξε το πρώτο μόνο του. Ήμουν στο σταυροδρόμι και το κοίταζα και ήρθε η απάντηση μόνη της», συμπλήρωνε για τον ερχομό της Κοραλίας στη ζωή της.

Η Κοραλία και η «οικογενειακή παράδοση» της ιατρικής

Όσο για την ενασχόληση της μικρής Κοραλλίας με την «ιατρική» με ασθενή τη μαμά της, είναι αυτό που λέμε το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός η Κλέλια Ρένεση σπούδαζε ιατρική, ωστόσο, ποτέ δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

«Δεν είχα το χαρακτήρα, ούτε την προσωπικότητα να γίνω γιατρός. Είμαι πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακή για να κάθομαι δέκα χρόνια πάνω από ένα βιβλίο. Το κατάλαβα νωρίς και μαζί με μένα το κατάλαβαν και οι γονείς μου και δεν με πίεσαν παραπάνω», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, η ηθοποιός.

Γιατρός είναι και ο πατέρας της Κλέλιας Ρένεση, Ανδρέας, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Κι έτσι δικαιολογείται και το σχόλιο του επίσης Ζακυνθινού Κώστα Κόκλα κάτω από την χαριτωμένη ανάρτηση της ηθοποιού. «Μόνο εσύ ξέφυγες από την ιατρική στους Ρενεσέους. Σόι πάει το βασίλειο», έγραψε ο Κώστας Κόκλας με χιούμορ κάτω από την ανάρτηση του ηθοποιού.