CELEBRITIES

Κλέλια Ρένεση: “Ο Manu Chao δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου”

Το ξέρεις το τραγούδι που λέει "κανείς δεν είναι κανενός, μάρτυς μου είναι ο Θεός"; Φρέσκαρέ το στη μνήμη σου, θα σου χρειαστεί για τη στιγμή που θα διαβάσεις το μακροσκελές post της Κλέλιας Ρένεση στο Facebook, μέσα από το οποίο όπως εξήγησε θέλησε να συστηθεί απευθείας στο κοινό της και τους διαδικτυακούς της φίλους, αντί να αφήνει τα δημοσιεύματα του Τύπου και τις φημολογίες να το κάνουν για εκείνη. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει επίσης τα πράγματα για την σχέση της με τον Manu Chao και την πατρότητα της κόρης της.

Διάβασε κι αυτό: Κλέλια Ρένεση: Το πρώτο της μήνυμα μετά τη γέννηση της κόρης της και το όνομα του μωρού

«Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλά να σου πω μια σκέψη. Δε μιλώ για μένα συχνά, ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του και δε μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά, φλέγοντα ζητήματα, που αξίζουν την προσοχή μας.

Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ και καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ο,τι θέλουν, όπως το θέλουν , αμείβονται γι’ αυτό και κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό και θα πέσουμε σε κανα γκρεμό (της ανοησίας)», σημείωσε η Κλέλια Ρένεση και στη συνέχεια παρέθεσε μία μία τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη, πριν και μετά τον ερχομό της κόρης της Κοραλίας στον κόσμο.

 

«Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμιά δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους (ούτε στη Δυναστεία να επαίζα!) και έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον “καρπό του έρωτά μας”, όπως το αποκαλούν… Χώρια ότι μου έχει αγοράσει και μονόπετρο από το Παρίσι (ναι, άκουσες καλά, ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του).

Κάνω, λέει, γυμνά βίντεοκλίπ για τα like και άλλα τέτοια. Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες και τις συμπερασματολογίες. Και παρόλο που διόλου δε με νοιάζει πώς με περιγράφει ο κόσμος και τι ταινία θέλουν να δουν γιατί “πουλάει”, αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας και τώρα περιγράφουν και τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω και λίγο παραπάει», εξήγησε η ηθοποιός και στην συνέχεια ήρθαν οι συστάσεις της.

«-Τα διαμάντια δεν μ’ αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως από τα μάτια. Και να μου χάριζαν δε θα τα φορούσα.

– Έχω μόνο ένα παιδί και αυτό φρέσκο.

– Ζω στην Αθήνα που και πού αλλά γενικώς γυρνοβολάω.

– Κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μάλλον. Το βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.

– Έχω γράψει μουσικές και στίχους στο προτζεκτάκι «τίποτα», δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.

– Το πρότζεκτ «Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει και με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψουμε σε καινούργιες μελωδίες.

Και παρόλο που πιστεύω πως καμία σημασία δεν έχει ποιος είναι και ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης και του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι:

-Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.

Ειναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.

-Κάνω τρομερή ρεβυθάδα (άσχετο αλλά χρήσιμο).

-Η γη ειναι στρογγυλή

Για τούτα είμαι σίγουρη. Για όλα τ’ άλλα δεν παίρνω όρκο», εξήγησε η Κλέλια Ρένεση και κατέληξε στις ευχές της για το φθινόπωρο. «Ας φθίνουν οι οπώρες και όχι τα μυαλά μας.. αυτά και το πνελυμα μας πρέπει να μένουν ξύπνια» σημείωσε μεταξύ άλλων και δεν μπορεί θα συμφωνήσεις κι εσύ με αυτό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση.

 

Η Κλέλια Ρένεση θα πρωταγωνιστεί και φέτος στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/alphatv/