CELEBRITIES

Δανάη Μπάρκα: Το «πάρτι» γενεθλίων, ο Τίμος Ζαχαράτος και η υπέροχη αφιέρωση της μητέρας της

Instagram.com/danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα έχει τα γενέθλιά της στις 18 Νοεμβρίου και οι εορτασμοί της ημέρας αυτής ξεκίνησαν ήδη από την ώρα που το ρολόι σήμανε 12 τα μεσάνυχτα. Στο σπίτι της παρουσιάστριας του Mega και ηθοποιού, είχαν βρεθεί τα αγαπημένα της πρόσωπα, οι καλύτερες φίλες της, ο συνεργάτης της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, Τίμος Ζαχαράτος με το σκυλάκι του, τη Μπουκιά και φυσικά η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και μετά τις 12 άρχισαν να γιορτάζουν την ημέρα των γενεθλίων της. Μία υπέροχη, ομαδική φωτογραφία, αποτύπωσε το κλίμα της βραδιάς.

Δανάη Μπάρκα Instagram.com/danai_barka

Στην φωτογραφία όπως βλέπεις, η Δανάη Μπάρκα έχει στο πλευρό της τον Τίμο Ζαχαράτο με τον οποίο, συχνά ανταλλάσσει υπονοούμενα στον «αέρα» της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να φημολογείται ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά. Η ίδια σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή Τι λες τώρα είχε απαντήσει στο τι συμβαίνει με τον chef της εκπομπής χωρίς να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τις φήμες αυτές.

«Περνάμε πολύ ωραία και νομίζω φαίνεται. Και σαν παρέα, όχι μόνο στην μαγειρική. Είμαστε χαρούμενοι, ενωμένοι και πολύ ερωτικοί», είχε πει η Δανάη Μπάρκα.

Η υπέροχη throwback φωτογραφία και το μήνυμα της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου που επίσης διακρίνεται στη φωτογραφία, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην κόρη της μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Χρησιμοποιώντας στίχους της αγαπημένης ποιήτριας και των δύο, της Κικής Δημουλά που υπήρξε αγαπημένη τους οικογενειακή φίλη, η ηθοποιός ευχήθηκε στην κόρη της «Χρόνια πολλά ήλιε μου». Συνόδευσε μάλιστα τους στίχους και την ευχή της με την πιο τρυφερή throwback φωτογραφία τους στην οποία η Δανάη Μπάρκα είναι παιδί, χωμένο στην αγκαλιά της μαμάς του.

Το ποίημα που αφιέρωσε η Βίκυ Σταυροπούλου στη Δανάη Μπάρκα

ΕΚΣΤΑΣΙΣ

Τὸ μικρό μου παιδὶ
σοβαρὴ ἀταξία ἔκανε πάλι.
Στὸ πεζούλι τοῦ σύμπαντος σκαρφάλωσε,
σκούντησε μὲ τὸ χέρι του
τὸ κρεμασμένο
στὸν τοῖχο τ᾿ οὐρανοῦ
κόκκινο πιάτο,
κι ἔχυσε ὅλο τὸ φῶς ἐπάνω του.
Ὁ Θεὸς ἀπόρησε
ποὺ εἶδε τὸν ἥλιο
ντυμένο ροῦχα παιδικὰ
νὰ κατεβαίνει τρέχοντας
τῆς φαντασίας μου τὴ σκάλα
καὶ νά ῾ρχεται σὲ μένα.
Κι ἐγὼ κάθομαι τώρα
καὶ μαλώνω αὐστηρὰ
τὸ μικρό μου παιδὶ
ἐνῶ κλέβω κρυφὰ
τὸν χυμένο ἐπάνω του ἥλιο.

-Κική Δημουλά

Οι ωραίοι άνθρωποι στη ζωή της Δανάης Μπάρκα

Η παρουσιάστρια μεγάλωσε με μία μαμά που αποφάσισε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να γίνει ηθοποιός, διαβάζοντας παρέα με την κόρη της, εκείνη τα μαθήματά της για τη δραματική σχολή κι η Δανάη Μπάρκα τα μαθήματά της για το σχολείο. Μεγάλωσε έχοντας γύρω της αγάπη κι ευτυχισμένους ανθρώπους. Ανθρώπους που της έμαθαν ποια είναι τα ουσιώδη σε αυτή τη ζωή.

«Έχω μεγαλώσει με ανθρώπους που το μυαλό τους είναι πιο σημαντικό από την εμφάνισή τους. Αυτό είναι σαν τίτλος ο τρόπος που μεγάλωσα. Γιατί καλώς ή κακώς η όψη αλλάζει, ένα μυαλό κοφτερό παραμένει πάντα γοητευτικό. Όταν ένα μυαλό λειτουργεί, είναι πολύ πιο δυνατό εργαλείο από μία εικόνα. Μακάρι να υπάρχουν όλα, θα είναι τέλειο. Αλλά έχω μάθει να μη μένω στο περιτύλιγμα», έλεγε η Δανάη Μπάρκα στο LadyLike.

«Έμαθα να βλέπω το σύνολο. Και συνήθως στο σύνολο ακόμα κι αν δεν έχεις αψεγάδιαστη όψη, όταν είσαι μέσα σου ωραίος, με χιούμορ, με δοτικότητα, με ειλικρίνεια, τον άλλο τον κερδίζεις. Αυτό είναι που κακώς έχει εξαλειφθεί στην εποχή μας, το ότι δεν βλέπουμε ότι πάντα κερδίζει το μυαλό», πρόσθετε η παρουσιάστρια.