CELEBRITIES

Δανάη Μπάρκα: Τι τρέχει με τον Τίμο Ζαχαράτο; Η «συνεπιμέλεια», η συγκατοίκηση και η πρόβα γάμου

Instagram.com/danaibarka

Ο Τίμος Ζαχαράτος είναι ο σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη. Είναι παράλληλα κι ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της παρουσιάστριας της εκπομπής, αφού η Δανάη Μπάρκα δεν σταματά τα on air πειράγματα προς το πρόσωπό του. Πριν απο λίγες μόνο ημέρες, η Δανάη Μπάρκα είχε προτείνει στον Τίμο Ζαχαράτο να κάνουν παιδιά κι εκείνος της είχε απαντήσει θετικά, για να καταλάβεις γιατί αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ίσως να υπάρχει πιθανότητα σύντομα να γίνει και πραγματικό.

Στον διάλογο περί παιδιού, στον οποίο η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος, καθόλου δεν έδειξαν να τα χάνουν, ακόμα κι αν μιλούσαν μπροστά στην κάμερα, θέλω τώρα να προσθέσεις και κάποια υπονοούμενα που αφέθηκαν και πάλι στον «αέρα» σύμφωνα με τα οποία μπορεί οι δυο τους ήδη να συγκατοικούν.

Όλα ξεκίνησαν από το κουτάβι του σεφ, τη Μπουκιά, όπως ονομάζεται και τις συχνές εμφανίσεις της στο Instagram της Δανάης Μπάρκα. Η Μαρία Ηλιάκη κάνοντας ένα πέρασμα από το πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη, αναρωτήθηκε σε ποιο σπίτι μένει τελικά το σκυλάκι, στου Τίμου Ζαχαράτου ή της Δανάης Μπάρκα.

«Θέλω να μάθω σε ποιο σπίτι μένει τελικά η Μπουκιά», είπε η Μαρία Ηλιάκη, με τη Δανάη Μπάρκα να απαντάει: «Τα story μου τα βλέπεις; Άρα που την βλέπεις την Μπουκιά; Τα είπες όλα μόνη σου». Ο Γιώργος Κρικοριάν πήρε τον λόγο και πρόσθεσε: «Μπορεί η Μπουκιά να μένει και στο σπίτι του Τίμου και της Δανάης, χωρίς απαραίτητα να μιλάμε για ένα διαφορετικό σπίτι» και η συζήτηση άλλαξε με τη Δανάη Μπάρκα να αστειεύεται και να περνά παρακάτω, αφήνοντάς μας με την απορία.

Η Μπουκιά ήταν και πάλι το επίκεντρο σε μία συζήτηση περί συνεπιμέλειας που είχε με τον σεφ της εκπομπής, Τίμο Ζαχαράτο, η Δανάη Μπάρκα, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. «Χθες ο Τίμος πήγε για καφέ με τον φίλο του τον Αλέξη 8 ώρες και την Μπουκιά την είχε παρατήσει μόνη της στο σπίτι. Όταν, λοιπόν, θες να διεκδικείς ένα σκυλάκι, δεν το παρατάς, γυρνώντας 8 ώρες με τον Αλέξη στα κέντρα για καφέδες. Κάθεσαι με το σκυλί στο σπίτι ή παίρνεις το σκυλί μαζί», είπε η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος της απάντησε άμεσα και μίλησε για συνεπιμέλεια.

«Επειδή συμβουλεύτηκα για το πρόβλημα που έχουμε έναν δικηγόρο, μου είπε ότι υπάρχει νόμος για συνεπιμέλεια. Μπορούμε να κανονίσουμε ένα Σαββατοκύριακο να έρχεσαι να παίρνεις το παιδί και το άλλο εγώ», είπε ο Τίμος Ζαχαράτος.

«Η συνεπιμέλεια και οι δικηγόροι έρχονται μετά τον χωρισμό. Εμείς τώρα χωρίζουμε; Μου το λες τώρα; Να ξέρω αν θα έρθει να συνεχίσει την εκπομπή κάποιος άλλος ή να μείνω και να το συζητήσουμε μετά στο καμαρίνι;», αποκρίθηκε η Δανάη Μπάρκα. Υπονοούμενα ή μη, ένα είναι σίγουρο, οι δύο τους μοιράζονται την αίσθηση του χιούμορ.

Κοινή αίσθηση του χιούμορ φαίνεται πώς έχει και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο συγκάτοικος της Βίκυς Σταυροπούλου και «δεύτερος μπαμπάς», όπως τον έχει αποκαλέσει συχνά η παρουσιάστρια και ηθοποιός, της Δανάης Μπάρκα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μετά τη συνέντευξή του, σε μία επική κίνηση που ήρθε να προσθέσει παραπάνω μυστήριο στη σχέση της Δανάης Μπάρκα και του Τίμου Ζαχαράτου, την παρέδωσε «νύφη» στον σεφ. Είχε προηγηθεί η είσοδος του Τίμου στο πλατό με μπομπονιέρες που μοίρασε στους συνεργάτες της εκπομπής, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

«Να την προσέχεις, να είσαι καλός μαζί της να έχει το νου σου γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στον Τίμο Ζαχαράτο, ενώ η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα τούλι αντί για πέπλο στο κεφάλι της. «Ευχαριστώ μπαμπά», του απάντησε εκείνος. Ο Τίμος Ζαχαράτος σε συνέντευξή του, στην εκπομπή Τι λες τώρα, είχε παραδεχτεί ότι θα μπορούσε να είναι ζευγάρι «Με μία κοπέλα σαν τη Δανάη», ενώ είχε δηλώσει πιστός στις σχέσεις του. Τώρα αν όλο αυτό που παρακολουθούμε είναι καθημερινές στιγμές τηλεοπτικής τρέλας ή ένα ειδύλλιο εν εξελίξει μπροστά στα μάτια μας, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.