CELEBRITIES

Όταν η Μιμή Ντενίση «τσάκωσε» τη Δανάη Μπάρκα και την κόρη της να τρώνε γιουβαρλάκια στις 3 το πρωί

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη, μίλησε η Μιμή Ντενίση, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της, Ματίνα, που πλέον είναι 21 ετών, αλλά και στο κίνημα #metoo, τονίζοντας, μάλιστα, πως στους δικούς της θιάσους δεν έχουν λάβει ποτέ χώρα περιστατικά κακοποίησης, καθώς η ίδια είναι ιδιαίτερα προστατευτική και επιλεκτική ως προς τους συνεργάτες της.

Από την κουβέντα, φυσικά, δεν έλειψε η αναφορά στη Δανάη Μπάρκα, την οποία είχε την τύχη να γνωρίζει απ’ όταν η τελευταία ήταν μικρό κοριτσάκι, λόγω της φιλικής της σχέσης με τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου. Αφού, λοιπόν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ίδια, στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε μία ιστορία από τα παλιά. Το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε σήμερα ήταν αυτό, αλλά μας έφτιαξε ξεκάθαρα τη διάθεση.

«Ξύπναγα εγώ στις 3 και τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια»

«Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση ήταν κάτι πολύ καλό. Η Δανάη βοήθησε τα πάντα και είμαι περήφανη γι’ αυτό γιατί τη γνωρίζω από μωρό παιδί. Όταν τρέχανε με την κόρη μου στη Θεσσαλονίκη κι αλωνίζανε, ενώ εγώ έπινα καφέ με τη Βίκυ. Όπως κι όταν τις τσάκωνα στην κουζίνα στον Θεολόγο και είχαμε κάνει τη δίαιτα τη δικιά μου στις 9 και τρώγαμε ένα ψάρι με κολοκυθάκια», αποκάλυψε στη αρχή η Μιμή Ντενίση.

«Ξύπναγα εγώ στις 3 και τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια. Τους έλεγα: “Τι κάνετε εδώ;”. “Τίποτα, πήραμε κάτι light”, μου λέγανε. Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές της. Έχει κάνει πάρα πολύ καλό με αυτό το θάρρος που έχει πάρει από τη μάνα της για το body shaming», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός, που σε ρόλο αστυνόμου Σαΐνη έπιασε τη Δανάη Μπάρκα μαζί με την κόρη της επ’ αυτοφόρω, πάνω από την κατσαρόλα με τα γιουβαρλάκια.

«Η Μαριτίνα είναι πλέον 21. Ανταγωνισμό δεν είχαμε ποτέ. Καβγάδες είχαμε πολλούς. Από τα 14 μέχρι τα 17 της με ‘πέθανε’. Πάντα με βλέπει καλύτερη απ’ ό,τι είμαι. Έχει χρυσή καρδιά. Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κορίτσι που ανταγωνίζεται τη μάνα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση που μίλησε για την κόρη της με τα καλύτερα λόγια.

Μιμή Ντενίση: «Ο άνθρωπος από τον καλλιτέχνη δε διαχωρίζεται, ανεξαρτήτως ταλέντου»

«Στα 40 χρόνια που συμπληρώνω στο θέατρο δεν τολμούσε να κάνει κανείς κάτι κακό σε δικό μου θίασο γιατί είμαι πολύ προστατευτική. Στους θιάσους μου άνθρωποι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά. Θέλω ο συνεργάτης μου να είναι καλός άνθρωπος. Δεν μπορώ να είμαι με τέρατα», ανέφερε προς το τέλος η Μιμή Ντενίση μιλώντας για τα περιστατικά βίαιων και αντιεπαγγελματικών συμπεριφορών στον χώρο του θεάτρου. Περιστατικά που δεν παρατηρήθηκαν ουδέποτε στους δικούς της θιάσους.

«Ο άνθρωπος από τον καλλιτέχνη δε διαχωρίζεται, ανεξαρτήτως ταλέντου. Οι άνθρωποι που έκαναν κακές πράξεις έχουν μία πληγή. Κάτι άρρωστο ή διαστροφικό μέσα τους που δεν το παρατήρησε κανείς νωρίς. Αυτό που κάνει κακό στους ίδιους και μετά στους άλλους, κάποια στιγμή επισκιάζει τον καλλιτέχνη», κατέληξε η Μιμή Ντενίση που δεν διαχωρίζει τη συμπεριφορά ενός καλλιτέχνη από το ταλέντο του.