CELEBRITIES

Αντίνοος Αλμπάνης: Το σχόλιο για τη Ζήνα Κουτσελίνη, οι αντιδράσεις στο Twitter/Χ και οι απαντήσεις του

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο X (πρώην Twitter). Μέσα από αναρτήσεις του συχνά ο ηθοποιός σχολιάζει εύστοχα τα θέματα της επικαιρότητας και με λίγες λέξεις μάς κάνει να ταυτιζόμαστε. Αυτή τη φορά το σχόλιό του, όμως έχασε τον «στόχο». Ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολίασε με ένα tweet του τις δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε τις νέες δηλώσεις της παρουσιάστριας, μετά την ατάκα της για την καριέρα του καθ’ ομολογία κακοποιητή, που «πλήττεται».

Μία ημέρα αφού η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για την «καριέρα» του Απόστολου Λύτρα προκαλώντας δικαιολογημένες αντιδράσεις, η παρουσιάστρια μίλησε με σπασμένη φωνή προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα, λέγοντας ότι η παρέμβαση του δημοσιογράφου της εκπομπής, Δημήτρη Μαρέδη, την έκανε να μην ολοκληρώσει τελικά τη σκέψη της. Η σκέψη της ήταν ότι σίγουρα καταδικάζει το περιστατικό κι ότι όλα αυτά είναι δύσκολα για εκείνη, λόγω της κακοποιητικής οικογένειας στην οποία μεγάλωσε. Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για το πώς έφυγε από το σπίτι της σε ηλικία 13 ετών για να απομακρυνθεί από τον κακοποιητή πατέρα της, αλλά και για το πώς όταν σπούδαζε δεν είχε «τσίζμπεργκερ» και «χάμπουργκερ» να φάει, γιατί δεν είχε χρήματα. Από αυτή την ατάκα πιάστηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός θέλησε να ψέξει με χιούμορ την παρουσιάστρια που δείχνει να μην κατανοεί τι στο «ρητορικό» της όπως το αποκάλεσε ερώτημα «εσείς αμφισβητείτε ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;» έκανε τον κόσμο να αντιδράσει απέναντί της. Μόνο που στα λόγια του έμπλεξε ηλικίες κι εποχές, μπέργκερ και μπομπότες, κάνοντας κάποιους από τους followers του να αντιδράσουν τελικά στη δική του, ατυχή ανάρτηση.

«Ζήνα μου τα χρόνια που εσύ σπούδαζες δεν είχες να φας χάμποργκερ γιατί στην Ελλάδα τότε υπήρχε μόνο μπομπότα», έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Κι οι ακόλουθοί του, του επεσήμαναν το unfair του πράγματος.

«Δεν είναι ανάγκη όμως να σχολιάζετε την ηλικία της. Αν μη τι άλλο είναι άκομψο», «ανφέρ σχόλιο για γυναίκα», «Age shaming; Χαχα», «Είσαι λίγο κακούλης αλλά δεν πειράζει», ήταν κάποια από τα λίγα σχόλια που έδειχναν να αντιδρούν στο γεγονός ότι ο Αντίνοος Αλμπάνης επέλεξε να σχολιάσει τα όσα είπε η παρουσιάστρι, εμπλέκοντας σε αυτό του το σχόλιο την ηλικία της.

Ο ίδιος ωστόσο απάντησε σχολιάζοντας ότι δεν έβαλε ο ίδιος την ηλικία της παρουσιάστριας στην εξίσωση, αλλά η Ζήνα Κουτσελίνη. «Η ίδια το έβαλε στο τραπέζι, όχι εγώ», έγραψε σε απάντησή του σε σχόλιο ο ηθοποιός.

Επιπλέον απάντησε σε κάποιον χρήστη του Twitter/X που ανέφερε «Εντάξει δεν είναι τόσο μεγάλη για μπομπότα, αλλά για μπομπονέλα». «Εχμ μπομπότα έτρωγα εγώ, που είμαι το ’83. Και δεν είχαμε burger μέχρι να ανοίξουν τα goody’s», τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης, εξηγώντας με τον τρόπο του ότι δεν ήθελε να θίξει ηλικίες με το σχόλιο του, όσο κι αν εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται αυτό.

Αργότερα ο ηθοποιός επανήλθε με δύο ακόμα σχόλια με τα οποία αναφερόταν στη δική του ηλικία.

«Αν ποτέ με ακούσετε να λέω σαν τον Καΐλα στο δημοτικό δεν είχα χρήματα για να αγοράσω κινητό, πιάστε με από τους ώμους, ταρακουνήστε με δυνατά και πείτε μου “όταν πήγαινες στο δημοτικό υπήρχαν μόνο σταθερά με καντράν”», έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης, εξηγώντας με το χιούμορ του περαιτέρω την αρχική του ανάρτηση.

«Και για την πιτσιρικαρία που ρωτάει τι είναι μπομπότα και καντράν σας παρακαλώ φύγετε από δίπλα μου γιατί με γερνάτε. Αν είστε και ψηλοί πάλι φύγετε γιατί με κονταίνετε», πρόσθεσε σε επόμενο «τιτίβισμα».

Ηθικό δίδαγμα; Αν έχεις μία άτυχη στιγμή στην όλη πορεία σου, μία στιγμή που οι πράξεις σου δείχνουν ότι πρόκειται περί ατυχίας, ο αυτοσαρκασμός βοηθάει να την προσπεράσεις, όπως την προσπερνούν όσοι σε παρακολουθούν. Βέβαια, πάντα μεγαλύτερη αξία έχει να λες “mea culpa” και να παραδέχεσαι την αστοχία σου, όσο μικρή κι αν είναι.