CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εκφράζει τη στήριξή του στη Λένα Δροσάκη με την πιο ωραία φωτογραφία της

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εδώ και μέρες επιδεικνύει έντονη υποστηρικτική δραστηριότητα προς τις γυναίκες και τους άνδρες που επιλέγουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν για περιστατικά που τους σημάδεψαν στην πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής. Την αρχή έκανε, ορμώμενη από το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου, η Ζέτα Δούκα που κατήγγειλε περιστατικά ψυχικής, λεκτικής και σωματικής βίας στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Τη σκυτάλη πήραν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη, η Λουκία Μιχαλά και πολλές ακόμα γυναίκες που κατηγορούν γνωστό ηθοποιό για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα». Έπειτα ήρθε η ώρα της συζύγου του, Λένας Δροσάκη που μαζί με τις συναδέλφους της, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κατήγγειλαν άλλο γνωστό ηθοποιό για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Η καταγγελία που πραγματοποίησαν στο ΣΕΗ, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη, δημοσιοποιήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Αμέσως μετά την προβολή του θέματος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε το πρώτο του λιτό σχόλιο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας μόνο τη λέξη: “Boom”. Την επομένη ανάρτησε μία φωτογραφία της συζύγου του, Λένας Δροσάκη, κι έστειλε το δικό του τρυφερό μήνυμα προς εκείνη.

Η Λένα Δροσάκη απεικονίζεται στο Insta Story του εγκυμονούσα στο πρώτο τους παιδί που ήρθε πριν από λίγους μήνες στον κόσμο. Και σε αυτή την εικόνα σημείωσε: «Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ Λένα Δροσάκη. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου», έγραψε ο ηθοποιός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη Instagram.com/abourdoumis

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Πάτρα τον Ιούνιο του 2020. Ο γιος τους, γεννήθηκε έναν μήνα αργότερα. «Το να είσαι πατέρας είναι μια άλλη κατηγορία. Υπέροχη, μοναδική και ανεπανάληπτη. Το απολαμβάνω με τις δυσκολίες και τις χαρές του. Ήρθαν τα πράγματα πολύ γρήγορα. Ήρθαν όλα στην ώρα τους. Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να μπούμε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Γίναμε ζευγάρι, μετά από λίγο έμεινε έγκυος και το απολαμβάνουμε», είχε πει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή “The 2Night Show”.

«Είχα φάει “κατραπακιά” με την Λένα, με το που την είδα. Δεν περίμενα να μου δώσει σημασία. Ένας κοινός μας φίλος έκανε τη γνωριμία. Υπήρχε ένας δισταγμός όταν την γνώρισα. Δεν ήξερα τι εικόνα είχε για μένα. Με έβλεπε στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Όταν έγινε γνωστό ότι θα κάνω ταινία με τον Γαβρά, κάτι έγινε. Ήταν μια φανταστική Πρωτοχρονιά», είχε αποκαλύψει στην ίδια εκπομπή ο ηθοποιός.