FIT LIKE A PRO

Το τέλειο πρόγραμμα για σένα που δεν έχεις χρόνο να γυμναστείς, διαρκεί 5 λεπτά

Η guest fitness expert του Ladylike, Ιωάννα Λαουμτζή, αυτή την εβδομάδα σού προτείνει ένα εύκολο, αποτελεσματικό και πάνω απ’ όλα γρήγορο workout για όλες εκείνες τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο να γυμναστείς ολοκληρωμένα. Έχεις μόνο 5 λεπτά το πρωί; Ναι, αρκούν. «Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνεις ένα προγραμμα γυμναστικής που θα σου δώσει ενέργεια και δύναμη για την ημέρα που θα ακολουθήσει», συστήνει η Ιωάννα Λαουμτζή.

Γυμνάσου σε μόλις 5 λεπτά: Η Ιωάννα Λαουμτζή σού προτείνει το τέλειο workout

 

 

Χρήσιμα tips για να κάνεις την κάθε άσκηση Like A Pro

  • Στα 60” skipping, τα χέρια πρέπει βοηθούν στη κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης.
  • Στα 60” mountain climbers, πρόσεχε οι παλάμες σου να είναι ακριβώς κάτω από τους ώμους και η λεκάνη να παραμείνει σε μια ευθεία σε σχέση με τον υπόλοιπο κορμό.
  • Στα 30” crunches, οι παλάμες σου ενωμένες να τοποθετηθούν πίσω από το κεφάλι, ώστε να υποστηρίξουν τον αυχένα. Το πιγούνι πρέπει να βρίσκεται μακριά από το στήθος καθώς σηκώνεσαι. Εκπνοή σε κάθε ανέβασμα.
  • Στα 60” squats, πρόσεχε ώστε τα γόνατα να μην ξεπεράσουν τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών σε κάθε κατέβασμα του σώματός σου και μην ξεπερνάς τις 90 μοίρες γωνία. Εκπνοή στο ανέβασμα.
  • Στα 30” bicycle crunches, πρόσεχε τα χέρια σου να υποστηρίζουν τον αυχένα καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Δώσε έμφαση στον ρυθμό της αναπνοής. Σε κάθε στροφή εκπνοή.
  • Στα 30” plank, οι αγκώνες να είναι ακριβώς κάτω από τους ώμους, το σώμα σου σε μια ευθεία χωρίς να βυθίζεται η λεκάνη σου προς τα κάτω και το βλέμμα σου χαμηλά.