BEEN THERE DONE THAT

Παλιόγριες, καπέλα στα κόκκινα, κρούσματα στα μπορντό, μια διακοπή ρεύματος και μια ίωση

Η Άση Μπήλιου τα έχει πει, ο Νοέμβριος δεν θα είναι καλός. Η εβδομάδα που πέρασε το απέδειξε με το παραπάνω.

Άκου το podcast εδώ:

Μια διακοπή ρεύματος με αποτελείωσε και βραχυκύκλωσε την αντίζηλό μου στο σπίτι, την Alexa. 

Μια ίωση την εποχή του κορονοϊού έχει πολλά layers άρνησης και μετά πολλά απανωτά τεστ για να πειστείς ότι ο πονόλαιμός σου δεν θα σε βάλει στα κρούσματα.

Τα κρούσματα σπάνε ρεκόρ μέρα με τη μέρα. Σε κρούσματα, διασωληνωμένους, νεκρούς, γεμάτες ΜΕΘ, you name it.

Οι εμβολιασμοί πάλι όχι. Η κυρία Βάνα Παπαευαγγέλου παραδέχθηκε ότι δεν τα πήγαν πολύ καλά στους εμβολιασμούς. Και ο κύριος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ότι δεν τα πήγαν πολύ καλά στις ΜΕΘ. Περιμένω τρίτη δόση (που μπορώ να κάνω σετ με το εμβόλιο της γρίπης).

Οι έγκυες είναι ευπαθής ομάδα στα μάτια του κορονοϊού. Και καλό είναι να εμπιστεύονται τους γιατρούς τους που και αυτοί πρέπει να εμπιστεύονται τις έρευνες που έχουν γίνει σε σχέση με το εμβόλιο και την εγκυμοσύνη. Το Ladylike μίλησε με γιατρό.

Οι γυναίκες δεν δικαιούνται να γερνάνε. Ούτε να προσπαθούν να μην δείχνουν ότι γερνάνε. Ούτε να δέχονται ότι γερνάνε. Οι γυναίκες όταν γερνάνε παύουν να υπάρχουν. Τα είπε ωραιότατα η Ναταλία Γερμανού. Τα είπε ωραιότατα και η Sarah Jessica Parker. Κι αφού κανείς δεν μας δέχεται γριες, ας μας δεχτούμε μόνες μας και μεταξύ μας και ας περάσουμε τέλεια είτε με τα botox είτε με τις ρυτίδες μας. Και με την εμμηνόπαυσή μας.

Μια απλή συνέντευξη τύπου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ολλανδό ομόλογό του μετατράπηκε στο τζιζ θέμα της εβδομάδας εξαιτίας ενός κόκκινου καπέλου. Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel έκανε μια επιθετική ερώτηση στον Έλληνα πρωθυπουργό. Εκείνος βγήκε εκτός εαυτού. Και τα social (και μη) media διχάστηκαν με τον αγαπημένο τους πολωτικό τρόπο. Ούτε αυτό ήταν ασπρόμαυρα απλό.

Το ΣΚ έχει Μαραθώνιο – έχει και Isabelle Huppert στη Στέγη .

Αν δεν κάνεις τίποτα από τα δύο, μπορείς να δεις το μεταφυσικό, θρησκευτικό, με ξεκάθαρες επιρροές Stephen King, Midnight Mass. Τρόμου είναι, το υπογράφει ο Mike Flanagan που σου έχει χαρίσει και το The Haunting of Hill House.

Eναλλακτικά διάβασε το επώδυνο, αστείο και βαθύ Καμένη Ζάχαρη της Avni Doshi πάνω στη σχέση μιας μάνας και μιας κόρης, την οποία κάθε μια τους θυμάται τελείως διαφορετικά.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram