VIVIANE' S BEAUTY TALKS

J-Lo glow: Σου δείχνουμε βήμα- βήμα πώς θα αποκτήσεις το λαμπερό μακιγιάζ της Jennifer Lopez

Υπάρχουν μερικά πράγματα στον beauty κόσμο (ίσως και γενικότερα σε αυτό τον πλανήτη) που είναι ιεροσυλία να τα ξεστομίζεις, όπως για παράδειγμα να μη σου αρέσει/ να μη θέλεις να πετύχεις κάποια στιγμή στη ζωή σου (σε οποιαδήποτε περίσταση), τη λάμψη της Jennifer Lopez, γνωστή και ως “J-Lo glow”. Αυτή την εκτυφλωτική λάμψη στο μακιγιάζ της, με τα απίστευτα σμιλευμένα bronzy ζυγωματικά και τα sexy nude χείλη, που δίνουν ένα glowy εφέ σε ολόκληρη την εμφάνισή της.

 

 

Και σε προλαβαίνω, γιατί, δεν είναι μόνο τα καλά της γονίδια- στις 24 Ιουλίου η Jennifer Lopez θα σβήσει 51 κεράκια πάνω στην τούρτα της- ή η αφοσίωσή της στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, η Jennifer Lopez και οι makeup artists στο beauty team της ξέρουν πώς να την κάνουν κάθε φορά να ακτινοβολεί πραγματικά, δείχνοντας πολλά έως πάρα πολλά χρόνια νεότερη.

Στα καλά νέα, τώρα, ενόψει καλοκαιριού, διακοπών στο νησί, μαυρισμένης sexy επιδερμίδας και φυσικά, καλής διάθεσης, προσπαθήσαμε μαζί με την αγαπημένη μας makeup artist, Ολίβια Σαχινίδου, να αποκωδικοποιήσουμε τα μυστικά του glowy makeup look της Χολιγουντιανής star και να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο, δείχνοντάς σου step by step- χωρίς να σε κουράζουμε- πώς μπορείς να το αποκτήσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα; Τι λες;

Get the look:

Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο, πως σε κάθε περίπτωση, το πρώτο βήμα, όπως έχει τονίσει σε αρκετές συνεντεύξεις της η ίδια η Jennifer Lopez, για ένα άψογο μακιγιάζ είναι η καλή περιποίηση της επιδερμίδας σε καθημερινή βάση. Ντεμακιγιάζ, βαθύς καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση, extra φροντίδα στα μάτια, απολέπιση μερικές φορές την εβδομάδα και αντηλιακό. Είσαι έτοιμη!