VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Bronze Smokey Eyes: Πώς θα το πετύχεις σε 3 βήματα

Φωτογραφίες: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson MUA: Ολίβια Σαχινίδου

Το μακιγιάζ συνεχίζει να παραμένει σταθερή αξία και #moodmaker στη ζωή μας, πόσο μάλλον τις γιορτές που θέλουμε λίγο extra glam στην εμφάνισή μας.

 

Αν αισθάνεσαι λίγο πριν το αποψινό ρεβεγιόν πως θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά, τουλάχιστον στο μακιγιάζ των ματιών σου, τότε η δική μας πρόταση είναι να δοκιμάσεις τα bronze smokey eyes. Μαζί με την makeup artist Ολίβια Σαχινίδου, σού δείχνουμε τα τρία βήματα για να το πετύχεις!

Τα μόνα πράγματα από το νεσεσέρ σου που θα χρειαστείς είναι: Μία σκιά ματιών σε bronze απόχρωση, μία μάσκαρα σε μαύρη απόχρωση, ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών και ένα primer ματιών.

Βήμα Πρώτο

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το primer στο άνω βλέφαρο πριν το μακιγιάζ. Περίμενε περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά απλώστε τη σκιά.

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base
ATTICADPS.GR

MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base

Αυτό το primer είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρατείνει και να διατηρεί φρέσκια την εμφάνιση του μακιγιάζ των ματιών όλη μέρα. Χάρη στην πρωτοποριακή νέα σύνθεσή του προλαμβάνει το σπάσιμο και το ξεθώριασμα της σκιάς ενώ επιτρέπει στις αποχρώσεις να παραμένουν αναλλοίωτες έως και μια πλήρη ημέρα. Άνετο και ελαφρύ, είναι εμπλουτισμένο με την πλούσια αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και είναι ιδανικό για κάθε χρωματικό τόνο και τύπο επιδερμίδας.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Βήμα Δεύτερο

Πάρε μία σκιά που να παραμένει σταθερή για ώρα με το πινελάκι ή σε μορφή stick- εμείς χρησιμοποιήσαμε τη Long-Wear Cream Shadow Stick στην απόχρωση Golden Bronze της Bobbi Brown- και άπλωσέ τη στο καπάκι των βλεφάρων σου- από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία- «σβήνοντάς» την προς τα έξω.

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow στην απόχρωση Golden Bronze
ATTICADPS.GR

Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow στην απόχρωση Golden Bronze

Σε μορφή στικ κάνει την εφαρμογή γρήγορη και εύκολη και διαρκεί μέχρι και 8 ώρες
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Βήμα Τρίτο

Για πιο έντονο αποτέλεσμα, πέρασε τη σκιά στη γραμμή των κάτω βλεφάρων, τονίζοντάς την αν θέλεις με ένα σκούρο καφέ μολύβι. Ολοκλήρωσε το look με 2-3 στρώσεις μάσκαρα ξεκινώντας να την εφαρμόζεις από τη ρίζα των βλεφαρίδων προς το εξωτερικό των ματιών.

10-b53d558d203b37c7abc1c9d3ffbb0e7c.jpg
ATTICADPS.GR

MAC Eye Pencil στην απόχρωση Coffee

Έχει λεπτή μύτη που επιτρέπει ακριβή εφαρμογή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια έντονη γραμμή ή ένα πιο απαλό, smoky αποτέλεσμα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
YSL Lash Clash
ATTICADPS.GR

YSL Lash Clash

Χάρη σε δυο κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες - για την πρωτοποριακή σύνθεση και το εξειδικευμένο βουρτσάκι - η Lash Clash εξωθεί τον όγκο στα άκρα, ντύνει τις βλεφαρίδες με πλούσιο μαύρο και παραμένει σταθερή για έως 24 ώρες. Η Lash Clash απευθύνεται σε μια δυναμική και ασυμβίβαστη γενιά που δεν φοβάται να καταργήσει τους κανόνες. Όλα ή τίποτα.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Extra Tip #1: Αν επιλέξεις ένα έντονο look στα μάτια, όπως τα bronze smokey eyes, προτίμησε μια ουδέτερη απόχρωση για τα χείλη, όπως ένα διάφανο lip gloss.

Extra Tip #2: Καλό θα είναι, αν δώσεις έμφαση στα μάτια να επιλέξεις ένα ρουζ σε μία baby pink απόχρωση, όχι κοραλλί ή πιο έντονο ροζ.

Extra Tip #3: Μην ξεχάσεις να περιποιηθείς τα φρύδια σου- την κορνίζα του προσώπου σου!