TO THE POINTE

H άσκηση που θα σε βοηθήσει να κάψεις 100 θερμίδες, σε μόλις 5 λεπτά

https://www.instagram.com/dimitra_zachop/

Για μία ακόμη εβδομάδα είμαστε εδώ. Και όταν λέω εδώ, εννοώ στην παρέα σου. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες, #ΜένουμεΣπίτι και όπως καταλαβαίνεις αυτό το διάστημα είναι αδύνατο να δημιουργώ παρέα με την ομάδα του Ladylike νέα videos για το blog μου ”To the Pointe”. Όμως φροντίζω να σε βοηθάω να παραμένεις σε φόρμα μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, όπου καθημερινά ποστάρω ασκήσεις, workouts και healthy, yummy επιλογές. Follow me!

Πολλές από εσάς μου στέλνετε μηνύματα στο Instagram και μου ζητάτε δυναμικές ασκήσεις για να διοχετεύσετε εκεί την ενέργειά σας (έχετε μπόλικη όσο είμαστε σε αυτοπεριορισμό). Δεύτερο σημαντικό σας request, είναι οι ασκήσεις που καίνε γρήγορα θερμίδες και λίπος. Είπα, λοιπόν, να συνδυάσω αυτά τα δύο και να σου δείξω την άσκηση που θα σε βοηθήσει να κάψεις περίπου 100 θερμίδες, μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Δεν είναι και άσχημα, συμφωνείς;

Πρόσεχε τα γόνατά σου να μην περνούν τις μύτες των ποδιών σου, όση ώρα εκτελείς αυτή την άσκηση. Φρόντισε να κρατήσεις τον δικό σου ρυθμό, ο οποίος βέβαια θα ήθελα να είναι όσο πιο γρήγορος γίνεται.

Εκτέλεσε 10 επαναλήψεις επί 7 σετ, με 15 δευτερόλεπτα ξεκούραση μεταξύ των σετ. Θα νιώσεις ένα κάψιμο που σημαίνει ότι έγινε δουλίτσα. Κλείνοντας θέλω να σου τονίσω πως θα πρέπει να έχεις κάνει προθέρμανση πριν δοκιμάσεις αυτή την άσκηση και φυσικά να μην ξεχάσεις και την αποθεραπεία σου. Είναι εξίσου σημαντικά και τα δύο αυτά parts.

Καλή επιτυχία!

Love and health,

Δήμητρα