FIT LIKE A PRO

Γυμνασμένα χέρια: Με αυτό το πρόγραμμα θα κάψεις το λίπος από τα μπράτσα

Αν θέλεις να γυμνάσεις τα χέρια σου και έχεις βαρεθεί να δοκιμάζεις workouts που δεν σου χαρίζουν άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείς, εδώ είμαστε εμείς. Η guest fitness expert του LadyLike, Μυρτώ Καλογεροπούλου σού δείχνει αυτή τη βδομάδα τις 5 top ασκήσεις για γυμνασμένα χέρια.

Με το παρακάτω πρόγραμμα θα καταφέρεις να κάψεις λίπος από τα μπράτσα σου και να αποκτήσεις πιο γυμνασμένα χέρια. Πάτα play στο παρακάτω video και καλή προπόνηση.

Οι 5 τοπ ασκήσεις για γυμνασμένα χέρια

Οι ασκήσεις για γυμνασμένα χέρια αναλυτικά, για να τις εκτελέσεις Like A Pro

Άσκηση 1: Στηρίξου στις παλάμες σου, ώστε να έρθεις σε θέση-σανίδα, παράλληλα με το έδαφος. Λύγισε και κατέβα εναλλάξ στους αγκώνες, έπειτα πάλι στις παλάμες. Διατήρησε το σώμα σου παράλληλα με το έδαφος και προσπάθησε να μην κινείς τη λεκάνη σου δεξιά-αριστερά.

Άσκηση 2: Ξάπλωσε στο πλάι με τα πόδια λυγισμένα το ένα πάνω από το άλλο. Το εσωτερικό χέρι κρατάει τον ώμο και το εξωτερικό χέρι στηρίζεται στο πάτωμα. Σπρώξε ενεργοποιώντας τους μυς του στήθους και των χεριών για να ανέβεις προς το πλάι. Ύστερα επιστρέφεις στην αρχική σου θέση, ελέγχοντας το σώμα σου.

Άσκηση 3: Από τη θέση σανίδας λύγισε τα χέρια σου κάνοντας ένα πους απ, κρατώντας το σώμα σου παράλληλα με το έδαφος. Έπειτα τέντωσε τους αγκώνες σου και έλα στην αρχική σου θέση. Αν θέλεις να μειώσεις τη δυσκολία, κάνε το ίδιο ακουμπώντας τα γόνατα κάτω.

Άσκηση 4: Στηρίξου στους αγκώνες, σε θέση σανίδα με το σώμα σου να βρίσκεται παράλληλα προς το έδαφος. Μετακίνησε τον κορμό μπροστά και πίσω, με το σώμα πάντα παράλληλα προς το έδαφος. Η κίνηση ξεκινάει από τα πέλματα.

Άσκηση 5: Ξάπλωσε μπρούμυτα, κρατώντας το στέρνο και το κεφάλι λίγο πάνω από το πάτωμα. Ξεκίνα με τα χέρια δίπλα στη λεκάνη και κάνε μια μικρή πίεση προς το ταβάνι. Έπειτα άνοιξε τα χέρια στο πλάι, στην ευθεία των ώμων και κάνε την ίδια πίεση, σαν να ήθελες να φέρεις κοντά τις ωμοπλάτες. Ο κορμός σου μένει σταθερά στον αέρα σε όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Δες εδώ το προηγούμενο Fit Like A Pro workout της Μυρτώς Καλογεροπούλου: