FIT LIKE A PRO

Επίπεδη κοιλιά: 5 σούπερ αποτελεσματικές ασκήσεις για να κάψεις το κοιλιακό λίπος

Η guest fitness expert του LadyLike, Μυρτώ Καλογεροπούλου σού δείχνει ένα πρόγραμμα για επίπεδη κοιλιά. Αν θέλεις να κάψεις το κοιλιακό λίπος, τότε ακολούθησε τις παρακάτω 5 σούπερ αποτελεσματικές ασκήσεις και θα δεις άμεσα τη διαφορά στο τζην σου.

Αν βαριέσαι να ακολουθείς διαρκώς προγράμματα που δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς, πάτα play και γυμνάσου με το δυναμικό αυτό πρόγραμμα κοιλιακών. Επίπεδη κοιλιά λίγες ασκήσεις μακριά.

Επίπεδη κοιλιά: Οι καλύτερες ασκήσεις για να κάψεις το κοιλιακό λίπος

Οι ασκήσεις αναλυτικά, για να τις εκτελέσεις Like A Pro

  • Άσκηση 1: Τοποθέτησε τα χέρια πίσω από τον αυχένα. Ο θώρακάς σου πρέπει να βρίσκεται ψηλά και τα πόδια λυγισμένα στον αέρα, σε ορθή γωνία. Κατέβασε το κεφάλι και τις ωμοπλάτες, ξανανέβασε και μείνε. Κατέβασε τα πόδια σου σε ορθή γωνία, χωρίς να ακουμπήσουν το πάτωμα, μέχρι εκεί που δεν ξεκολλάει η μέση από το πάτωμα και ανέβασέ τα πάλι στην αρχική τους θέση.
  • Άσκηση 2: Ξεκίνα την άσκηση με τα πόδια σου σε ορθή γωνία λυγισμένα στον αέρα, το κεφάλι και τις ωμοπλάτες σταθερά ψηλά. Οι παλάμες σου πρέπει να πιέζουν τα γόνατα και τα γόνατα τις παλάμες. Απομάκρυνε το ίδιο χέρι και πόδι τεντώνοντάς τα μακριά και επίστρεψε στην αρχική θέση. Επανάλαβε την άσκηση με το άλλο ζευγάρι (χέρι-πόδι).
  • Άσκηση 3: Ξεκίνα την άσκηση με το σώμα σου σε θέση σανίδας. Οι παλάμες θα πρέπει να είναι στο πάτωμα και οι ώμοι ακριβώς πάνω από τις παλάμες, παράλληλα προς το έδαφος. Λύγισε το δεξί πόδι προς τα έξω σαν να θέλεις να το φέρεις κοντά στον αγκώνα. Απομάκρυνε λίγο το πόδι, φέρε το ξανά λυγισμένο στο αντίθετο χέρι και πάτησέ το πίσω. Επανάλαβε την ίδια άσκηση με το άλλο πόδι: αριστερό πόδι λυγίζει προς τα έξω, προς τον αγκώνα, απομάκρυνέ το λίγο και ξαναλύγισε προς τον αντίθετο αγκώνα. Διατήρησε το σώμα σου παράλληλα προς το έδαφος και κράτα την κοιλιά σου ενεργοποιημένη.
  • Άσκηση 4: Τοποθέτησε τα χέρια πίσω από τον αυχένα, κράτα τις ωμοπλάτες και το κεφάλι στον αέρα, τα πόδια κάθετα στο ταβάνι και κάνε ψαλίδια με τα πόδια, με τεντωμένα γόνατα, στρίβοντας τον κορμό σου προς το πόδι που μένει στο ταβάνι. Κάθε φορά που αλλάζεις το πόδι, στρίβε τον κορμό.
  • Άσκηση 5: Στηρίξου στη λεκάνη και στις παλάμες σου. Οι αγκώνες σου θα πρέπει να είναι λίγο λυγισμένοι, η μέση στρογγυλεμένη και τα πόδια λυγισμένα σε ορθή γωνία. Απομάκρυνε τον κορμό προς τα πίσω, διατηρώντας τη μέση στρογγυλεμένη και τέντωσε τα πόδια μακριά. Επίστρεψε στην αρχική θέση, ανεβάζοντας τα πόδια τεντωμένα και φέρνοντας τον κορμό προς τα πόδια. Απομάκρυνε τεντωμένα πόδια και κορμό προς τα πίσω και πλησίασέ τα ξανά, λυγίζοντας τα γόνατα. Απομάκρυνε τα πόδια, τέντωσε και πλησίασέ τα τεντωμένα, απομάκρυνε τα τεντωμένα πόδια και φέρε τα κοντά λυγίζοντας.