BEEN THERE DONE THAT

Astra, ωάρια και 40χρονα λάθη. Ευλόγησον. Guest o Θέμης πίσω από τον Καίσαρη και τον Ζοσιμάρ

24 Media

Η εβδομάδα που έμπλεξαν μια 40αρα που δεν έχει ίντερνετ και ο διοικητής του Αγίου Όρους στο ελληνικό Fyre Festival Γονιμότητας. Ευτυχώς είχαμε πολύ αθλητισμό (και καναπέ και λάθος φαγητό). Ο Θέμης Καίσαρης, aka Ζοσιμάρ τα είπε όλα.

Έκανα δεύτερη δόση Pfizer. Δεν πέρασα καλά. Θα κάνω και τρίτη αν χρειαστεί.

Η Επιτροπή Εμβολιασμού πάλι κάνει ό,τι μπορεί για να μην κάνουν το ίδιο και όσοι έτρεξαν να κάνουν Astra Zeneca με ένα τεράστιο επικοινωνιακό και ουσιαστικό ουπς. Αν είσαι πάντως πάνω από 90, μην ανησυχείς. Για σένα είναι η ζωή. Και τα Astra.

Μιλώντας για επικοινωνιακά φάουλ, ευχαριστούμε πολύ το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπογονιμότητας & Αναπαραγωγικής Αυτονομίας για το σποτ που μας διευκρίνισε ότι μια γυναίκα 40φευγα με πανεπιστήμια, καριέρα και “τον άντρα των ονείρων της” δεν ξέρει η καημένη για τη γονιμότητά της οπότε αποφάσισε να μαζέψει καμιά 200αρια άτομα για δυο μέρες να της θυμίζουν να μαθαίνει.

Γιατί προφανώς για την υπογονιμότητα και υπογεννητικότητα φταίνει μόνο οι γυναίκες που δεν ξέρουν και κανείς άλλος. Ούτε οι συνθήκες ζωής και -προς Θεού- ούτε οι άντρες. Οπότε κάποιος πια πρέπει να τις ενημερώσει. Όπως οι ομιλητές του Συνεδρίου.

Μεταξύ τους πολλοί γιατροί (κυρίως άντρες), καμιά ντουζίνα κληρικοί, ο διοικητής του Αγίου Όρους, μερικοί βουλευτές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και άπειρα σποτ με διάσημους, από την Καίτη Γαρμπή μέχρι τον Ντάνο του Survivor. Όλα υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κι ύστερα ήρθαν τα social. Και είπαν με viral ρυθμό τα αυτονόητα. Οι celebrities πήδηξαν από το πλοίο, μετά οι χορηγοί στο τέλος και η αιγίδα. Το Ελληνικό Fyre Festival σε 24 ώρες.

Ευτυχώς υπήρξαν και φωνές όπως της Ελεονώρας Μελέτη και της Μαίρης Συνατσάκη. Δεν είμαστε τρελές τελικά. Φίου.

Guest o Θέμης Καίσαρης

Ο Θέμης Καίσαρης είναι διευθυντής σύνταξης του sport24. Είναι επίσης ο δημιουργός του (το λαχταράτε; το λιγουρεύεστε;) podcast Ζοσιμάρ 

Τα ξέρετε όλα για αυτόν όμως;

Όπως ότι είναι Tech Freak και έκανε την πρώτη συνέντευξη “μέσω Internet” στον Παναγιώτη Φασούλα;

Δεν τρώει junk food;

Λατρεύει τα μπουζούκια και έχει σπίτι του μια καρέκλα από το Ρεξ;

Στον γάμο του ο πρώτος χορός με τη σύζυγό του έγινε υπό τους ήχους του You’ll Never Walk Alone;

Έχει υπάρξει ηθοποιός – και μάλιστα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και κείμενο Δήμητρας Παπαδοπούλου;

Θα ήθελε Όσκαρ για να ευχαριστήσει δημόσια τη γυναίκα του;

Φυσικά μας μιλάει και για Euro, Στέφανο Τσιτσιπά (το μέλλον, το παρελθόν, τον Έλληνα οπαδό του τενις και το αν ξεχωρίζει τον άνθρωπο από το twitter), Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη δύσκολη στιγμή της κατάρρευσης του Christian Eriksen.

Με τον Θέμη Καίσαρη δεν μιλήσαμε όμως μόνο για μπάλα. Μιλήσαμε και για τα νέα Samsung Galaxy S21 5G τα οποία είναι απλά epic. Με λειτουργίες όπως το Vlogger’s View, το (μαγικό) Single Take που τραβάει ταυτόχρονα και βίντεο και φωτογραφίες, τα 8Κ video, την μπαταρία τους (δεν θα σας σβήσουν την πιο λάθος στιγμή), το Space Zoom, την Προβολή Σκηνοθέτη και την ειδική Λειτουργία Νύχτα, είναι σαν να έχεις συνέχεια μαζί σου ένα ταλαντούχο crew φωτογράφων και videographers. Και αυτό για τον Θέμη και τι στιγμή που πατάει το πόδι τους στους Αντίπαξους, είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Αυτό το τριήμερο (για όσους έχετε τριήμερο), διάβασε το υπέροχο Οι Εμπρηστές της R.O. Kwon από τις εκδόσεις Δώμα.

1612157.jpg
PUBLIC.GR

ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

Στο εκρηκτικό πρώτο της μυθιστόρημα, που επαινέθηκε από κοινό και κριτικούς, η Ρ. Ο. Κουόν ψηλαφίζει τη μικρή εκείνη ρωγμή της ψυχής απ’ όπου τρυπώνει η θλίψη και ριζώνει το σκοτάδι, δείχνοντας πώς η απελπισμένη αναζήτηση μιας κάποιας ευτυχίας μπορεί να οδηγήσει στη βία και την καταστροφή.
16.99 14.39
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram