THE HACKS EDITION

3 τρόποι να ξεφορτωθείς τις τρίχες του κατοικίδιού σου από χαλιά & υφάσματα. Καμία ηλεκτρική σκούπα

24 Media

Είμαι υπερήφανη κηδεμόνας δυο σκύλων. Ο ένας (Μπέμπης) έχει διπλό τρίχωμα- άρα δεν μπορώ να τον κουρέψω, γιατί θα του κάνω κακό. Η άλλη (Μυσιρλού) έχει κοντές, λεπτές τρίχες -υπάρχουν παντού, αλλά δεν φαίνονται.

Και οι δύο αφήνουν το «είναι» τους στο πάτωμα, όταν αλλάζουμε εποχές. Τις άλλες περιόδους χάνουν ό,τι είναι να χάσουν, γιατί αυτή είναι η φύση τους. Και εγώ τη φύση την σέβομαι.

 

Όπως σε όλα τα πράγματα σε αυτήν τη ζωή, έτσι και όταν αποφασίζεις να έχεις κατοικίδια κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Απολαμβάνω τόσο πολύ τα όσα μου προσφέρουν οι σκύλοι μου, που δεν με νοιάζει αν πρέπει να σκουπίζω -και να σφουγγαρίζω τρίχες- κάθε μέρα.

Καλά να είμαστε, αγάπη να έχουμε (να δίνουμε και να παίρνουμε) και δεν δίνω δεκάρα για τις τρίχες που υπάρχουν στα καλύμματα του καναπέ, στο χαλάκι της εξώπορτας και στα χαλιά. Έχω βρει τις εναλλακτικές μου (για παράδειγμα, μια σκούπα ρομπότ -τον Μάκη-, υφάσματα για κουρτίνες για καλύμματα -στα οποία δεν ‘κολλάει’ η τρίχα- και φλοκάτες για το πάτωμα).

Αλλά τώρα βρήκα 3 ακόμα πιο εύκολους κι ανέξοδους τρόπους- πες hacks για να συνεννοούμαστε- ώστε να καθαρίζω τους καναπέδες και τα χαλιά, χωρίς να μου βγαίνει η Παναγίτσα (μεγάλη η χάρη της).

Ήλθε η ώρα να μοιραστώ τη γνώση. Υπάρχουν 3 πολύ αποτελεσματικά κόλπα για να ξεμπερδεύεις με τις τρίχες του κατοικίδιού σου ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να χρειαστεί να βάλεις τη σκούπα στην πρίζα. Τα απολαμβάνεις και τα 3 στο παραπάνω video.