ΜΑΛΛΙΑ

Ξέχνα τα rollers και το ψαλίδι μαλλιών. Τα κορίτσια στο TikTok κάνουν μπούκλες με scrunchies

Imaxtree

Πριν λίγες μέρες από αυτή εδώ τη στήλη διάβαζες το κόλπο της Negin Mirsalehi για να δώσει ακόμη περισσότερο όγκο στις μπούκλες που κάνει με το ψαλίδι στα μαλλιά της.

Παραμένουμε στο κεφαλαίο μπούκλες, γιατί δεν θέλω να ξεχνάς πως εκτός από τα εργαλεία θερμότητας, υπάρχουν μερικοί πανεύκολοι τρόποι να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου χωρίς αυτά και το βασικότερο χωρίς  να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Οι κλασικές γαλλικές πλεξούδες, τα τσιμπιδάκια ακόμη και οι κάλτσες ή τα καλαμάκια του καφέ- ναι καλά διάβασες, καλαμάκια- είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους που μπορούν να δώσουν στην κόμη σου ένα πιο wavy εφέ. Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Φαντασία και TikTok να υπάρχει.

Μία από τις τελευταίες τάσεις στο TikTok λοιπόν, θέλει τα κορίτσια να ανεβάζουν hair tutorials δείχνοντας πώς κάνουν τα μαλλιά τους μπούκλες, χρησιμοποιώντας μόνο… τα scrunchies τους! Μπούκλες με scrunchies, why not? Πάτα play στο παρακάτω video και σου εξηγώ αναλυτικά παρακάτω!

Μπούκλες με scrunchies…

Κι ενώ κάθε tutorial έχεις τις δικές του λεπτομέρειες επιτυχίας… τα περισσότερα κορίτσια ακολουθούν την ίδια μέθοδο: Στην αρχή ψεκάζουν τα μαλλιά τους/ αν δεν είναι ήδη νωπά και στη συνέχεια ξεκινούν να τυλίγουν μία μία τούφα γύρω από τα scrunchies με φορά από τις άκρες προς τα πάνω, όπως ακριβώς θα έκαναν αν χρησιμοποιούσαν rollers.  Στο τέλος, στερεώνουν τυλίγοντας τα scrunchies γύρω από τη βάση τους. Αφήνουν όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί, τα waves είναι έτοιμα!

Ο αντίλογος:

Φυσικά, όλα τα hacks δεν λειτουργούν άψογα σε όλους. Κάπου εδώ, ο hairstylist Matt Newman από τη Νέα Υόρκη δοκίμασε το trend και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα…

@mattloveshair #hairfail and a headache too 🤬 side note I feel like the tension on my hair from this is equally bad as #heatdamage from a iron ☠️ ♬ Oh No – Kreepa