ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο για να δώσεις ακόμη περισσότερο όγκο στις μπούκλες σου με το ψαλίδι

Imaxtree

Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μήκος των μαλλιών σου (αν έχεις ίσια, σγουρά, σπαστά, μακριά, κοντά κλπ) ή αν σου αρέσει (ή βαριέσαι φρικτά) το hairstyling, το αποτέλεσμα όσο αφορά τα μαλλιά μας, όταν προσπαθούμε να κάνουμε μπούκλες μόνες μας, θέλουμε να είναι το ίδιο: Να δείχνουν πάντα τέλειες, πλούσιες, λαμπερές και να μην φριζάρουν. Πόσο μάλλον όταν έχουμε αφιερώσει ώωωωωρες μπροστά στον καθρέπτη, με το ψαλίδι στο χέρι.

Οι κινήσεις απλές: Χτενίζεις τα μαλλιά σου, απλώνεις το θερμοπροστατευτικό προϊόν και τον αγαπημένο σου αφρό/ κρέμα και πιάνεις το ψαλίδι. Η σωστή τεχνική, δηλαδή η φορά με την οποία τυλίγεις μπούκλες τα μαλλιά σου, παίζει τον ρόλο της, όπως και η ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιείς, όμως πάντα υπάρχουν αυτά τα κόλπα- οι μικρές κινήσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αναφέρομαι σε όλα αυτά τα tips που κατά καιρούς διαβάζεις, ακούς, βλέπεις στο Instagram από αγαπημένες influencers που μοιράζονται τα «μυστικά» τους. Κι όταν μιλάμε για influencers με πραγματικά τέλεια, λαμπερά μαλλιά, η Negin Mirsalehi, δεν γίνεται να λείπει από τις πρώτες θέσεις της λίστας.

Εκτός από το κανάλι στο You Tube, η ίδια αποφάσισε πριν λίγα χρόνια να δημιουργήσει το δικό της, πολύ πετυχημένο brand για τα μαλλιά, Gisou, που εξειδικεύεται σε προϊόντα περιποίησης με hero product το λαδάκι για μεταξένια απαλά και λαμπερά μαλλιά. Με μία φράση: Ο λογαριασμός στο Instagram της Negin Mirsalehi είναι γεμάτος με φωτογραφίες με τέλεια μαλλιά και πολύ πρακτικά beauty tips, όπως το παρακάτω.

Γιατί, η Negin δεν αρκείται μόνο στο ψαλίδι για να πετύχει τις τέλειες μπούκλες, αλλά προσθέτει στην όλη διαδικασία ένα ακόμη πολύ βασικό step.  Ποιο είναι αυτό; Πάτα play στο παρακάτω video!

Το κόλπο της Negin Mirsalehi για να δώσει ακόμη περισσότερο όγκο στις μπούκλες της