ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόλπο με την μπατονέτα για τέλεια εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη σου

Unsplash

Αν είσαι lipstick addict, τότε, κάθε beauty νέο που αφορά τα κραγιόν– είτε αυτό έχει να κάνει με νέες κυκλοφορίες και λανσαρίσματα, είτε με hacks που εξασφαλίζουν ακόμη πιο αψεγάδιαστη και εύκολη εφαρμογή, δεν γίνεται να μην σε ενδιαφέρει.

 

Αυτή τη φορά, στο Instagram, βρήκαμε το τέλειο κόλπο για να βάζουμε κραγιόν, εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας και το παραμικρό λάθος- μουντζούρα. Do it like a makeup pro! Η διαδικασία είναι πανεύκολη και εκτός από το αγαπημένο σου κραγιόν, αυτό που θα χρειαστείς, για το συγκεκριμένο κόλπο είναι μια μπατονέτα.

Πάτα play στο παρακάτω video και σου εξηγώ αναλυτικά παρακάτω όλα τα steps.

Το κόλπο με την μπατονέτα για άψογη εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη σου:

Τι πρέπει να κάνεις:

Στην ουσία, σε πρώτη φάση, τοποθέτησε την μπανοτέτα οριζόντια ανάμεσα στο πάνω και κάτω χείλος. Στη συνέχεια, κρατώντας τα χείλη σου κλειστά, βάλε το κραγιόν σου, ως συνήθως. Βγάλε την μπατονέτα και είσαι έτοιμη!

Τα άκρα της μπαγιονέτας με το βαμβάκι που τοποθετούνται στις γωνίες των χειλιών σου, εμποδίζουν το κραγιόν να ξεφύγει σ’ αυτά τα σημεία, που ομολογουμένως απαιτούν ακρίβεια στην εφαρμογή.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται άψογη εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη, χωρίς λάθη και μουντζούρες, ανεξάρτητα από το αν έχεις σταθερό χέρι, αν βιάζεσαι, αν δεν το έχεις καθόλου με το μακιγιάζ, αν είσαι αρχάρια κλπ.

Extra Tip: Για μεγαλύτερη διάρκεια του κραγιόν στα χείλη σου, μην ξεχνάς αφενός να τα ενυδατώνεις απλώνοντάς τους τακτικά lip balm, αφετέρου, να κάνεις απολέπιση, αν θέλεις να παραμείνουν απαλά, χωρίς λεπτές γραμμές και να ξεφλουδίζουν. Μ΄ αυτόν τον τρόπο δημιουργείς την «τέλεια» βάση στα χείλη σου εξασφαλίζοντας ακόμη πιο άψογη εφαρμογή του κραγιόν.