ΜΑΛΛΙΑ

Τα 10 πιο ωραία καρέ κουρέματα που είδαμε στις πασαρέλες. Έχεις κουρευτεί ήδη και δεν το ξέρεις

Imaxtree Imaxtree

Φλερτάρεις εδώ και καιρό με μία αλλαγή στο κούρεμά σου. Από τη μία πλευρά, ξεκάθαρα η ανάγκη σου για ένα πιο πρακτικό κούρεμα– καθότι βαρέθηκες τα μακριά μαλλιά ομολογουμένως- από την άλλη, οι αγαπημένες σου influencers, fashionistas, διάσημες κυρίες και γενικά όλες αυτές που ακολουθείς στα social media και σου δίνουν καθημερινά #hairinspo. Αλλά δεν είναι οι μόνες που συνηγορούν προς το καρέ.

 

Οι πασαρέλες και τα fashion shows από μεγάλους σχεδιαστές που αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται στις μητροπόλεις της Μόδας σε όλο τον κόσμο, έρχονται να αποδείξουν πως το καρέ ήρθε για να μείνει και αυτό (μάλλον) θα είναι το επόμενο κούρεμά σου. Ναι, το καρέ και ναι, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την επόμενη Άνοιξη/ Καλοκαίρι προκειμένου να το υιοθετήσουμε στα μαλλιά μας.

Πάνω ή πιο κάτω από τους ώμους, στο ύψος του πηγουνιού, με φράντζα ή χωρίς, αφέλειες, σε ίσια ή πιο σγουρά μαλλιά, ανεξάρτητα από το χρώμα ή τον τύπο τους, σε κάθε σχήμα προσώπου, το καρέ είναι  το απόλυτο κούρεμα των τελευταίων χρόνων και δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό. Κι επειδή, θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σου και να σε κρατάμε ενήμερη για κάθε τάση που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στις Εβδομάδες Μόδες ανά τον κόσμο, παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 τέλεια κοντά καρέ, από τις συλλογές που είδαμε να παρουσιάζουν πριν λίγες μέρες οι οίκοι Μόδας. Έτσι, για να πάρεις έμπνευση από τις πασαρέλες και να μην σε πιάσει και κάνεις αδιάβαστη.

Σου θυμίζω σε αυτό το σημείο πως το καρέ και το φετινό φθινόπωρο/ χειμώνα πρωταγωνιστεί, «πείθοντας» ή έστω βάζοντας σε πειρασμό όσες έχουμε μακριά μαλλιά και τόσα χρόνια αντιστεκόμαστε σθεναρά. Είναι φρέσκο, πρακτικό (πόσο μάλλον τώρα που φοράμε μάσκα) και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές εκδοχές του (από πολύ κοντό- aka bob- wavy, μακρύ καρέ- aka lob κλπ). Τι λες;

Anna Sui

Anna Sui Imaxtree / Imaxtree

Burberry

Burberry Imaxtree / Imaxtree

Chanel

Chanel Imaxtree / Imaxtree

Alberta Ferretti

Ferretti Imaxtree / Imaxtree

Prada

Prada Imaxtree / Imaxtree

Valentino

Valentino Imaxtree / Imaxtree

Etro

Etro Imaxtree / Imaxtree

Chloe

Chloe Imaxtree / Imaxtree

Balmain

Balmain Imaxtree / Imaxtree

Fendi

Fendi Imaxtree / Imaxtree