ΜΑΛΛΙΑ

Τα 3 κουρέματα από τις πασαρέλες που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Imaxtree Imaxtree

Η αρχή κάθε νέας σεζόν είναι η τέλεια αφορμή για νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Γιατί θέλεις να ανανεωθείς μετά το καλοκαίρι και να κάνεις το απαραίτητο update σε ό,τι σε έχει κουράσει ή απλά καιρό ήθελες να αλλάξεις. Το φθινόπωρο λοιπόν, μόλις ξεκίνησε και αν σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου γιατί βαρέθηκες το ίδιο κούρεμα με έμπνευση από τις πασαρέλες, εμείς συγκεντρώσαμε τις επικρατέστερες τάσεις  στα κουρέματα για να μην σε πιάσει και κάνεις αδιάβαστη.

Είσαι έτοιμη να δεις τα πιο hot κουρέματα για το φετινό Φθινόπωρο/Χειμώνα όπως παρουσιάστηκαν στις περσινές πασαρέλες;

3 τάσεις στα κουρέματα για το φετινό Φθινόπωρο/Χειμώνα

Αφέλειες

Οι αφέλειες για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστούν στις τάσεις της νέας σεζόν. Σε ίσια και σγουρά μαλλιά, καρέ, κοντά αλλά και πιο μακριά, να ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού και να καλύπτουν όλο το μέτωπο όπως αυτές της Brigitte Bardot, άλλες πιο κοντές (choppy bangs) δίνοντας έναν πιο ιδιαίτερο αέρα στο look, άλλες να πέφτουν στο πλάι είναι μία από τις all time classic επιλογές στα μαλλιά μιας γυναίκας που θέλει να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της, χωρίς να πειράξει το μήκος τους.

 

κουρέματα μαλλιά τάσεις

[email protected]

Pixie, πολύ κοντά κουρέματα

Σοφιστικέ, ιδιαίτερο, sexy, τολμηρό, είναι το απόλυτο κούρεμα- ανατροπή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου, ιδιαίτερα αν έχεις αρκετά μακρύ μήκος και θέλεις μία μεγάλη αλλαγή. Μπορείς να το συνδυάσεις με αφέλειες ή πλάγια φράντζα, αλλά και να «παίξεις» και με τους όγκους στο πλάι, φτάνοντας κοντά στο bowl cut (aka το κούρεμα της Charlize Theron).

[email protected]
[email protected]

Καρέ

Έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Το καρέ και το φετινό φθινόπωρο/ χειμώνα πρωταγωνιστεί, «πείθοντας» ή έστω βάζοντας σε πειρασμό όσες έχουμε μακριά μαλλιά και τόσα χρόνια αντιστεκόμαστε σθεναρά. Είναι φρέσκο, πρακτικό (πόσο μάλλον τώρα που φοράμε μάσκα) και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές εκδοχές του (από πολύ κοντό- aka bob- wavy, μακρύ καρέ- aka lob κλπ). Τι λες;

[email protected]

Φυσικά, μπορείς να το συνδυάσεις και με αφέλειες

[email protected]