ΜΑΛΛΙΑ

Σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου; 6 Γαλλίδες θα σε εμπνεύσουν με το κούρεμά τους

Instagram/sabinasocol/

Είτε μιλάμε για μόδα και στιλ, είτε για τον τρόπο ζωής τους, ακόμη και τη ρουτίνα ομορφιάς τους, η φιλοσοφία των French Girls παραμένει σταθερή: Less is more. Όσο λιγότερο επιτηδευμένο και στιλιζαρισμένο δείχνει ένα look, τόσο το καλύτερο. Άλλωστε, γι’ αυτόν τον λόγο, οι Γαλλίδες αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις των γυναικών σ’ όλο τον κόσμο.

Για το στιλ και τη “je ne sais quois”, ανεπιτήδευτη φύση που έχουν οι εμφανίσεις τους σε ό,τι κι αν φορέσουν, μετατρέποντας ακόμη και τα basics της γκαρνταρόμπας τους στα πιο ωραία σύνολα, σου μίλησε πρόσφατα η Κέλλυ. Εμείς, εδώ στη beauty στήλη, θα μιλήσουμε για τα μαλλιά τους και το πώς καταφέρνουν οι Γαλλίδες να δείχνουν πάντα αβίαστα chic.

Εκτός από τα προϊόντα και το καθημερινό hairstyling- που ομολογουμένως παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα-  το μυστικό της επιτυχίας «κρύβεται» στο κούρεμα που θα επιλέξουν.

Ξέρουν ποιο μήκος τις κολακεύει περισσότερο, αλλά και τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά (πχ αφέλειες, φράντζα, curtain bangs κλπ). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως οι Γαλλίδες μένουν απόλυτα αφοσιωμένες για πολλά χρόνια στο signature κούρεμά τους. Γι’ αυτό έχουν μάθει να φρεσκάρουν ακόμη και μόνες τους το hair look τους.

«Τα μαλλιά των Γαλλίδων είναι ανεπιτήδευτα κομψά, εκπέμποντας ένα ξέγνοιαστο σοφιστικέ αποτέλεσμα», αναφέρουν αρκετοί hairstylists μελετώντας το φαινόμενο των ”french hair” και η καλύτερη απόδειξη όλων των παραπάνω είναι οι καθημερινές εμφανίσεις των Γαλλίδων στο Instagram.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά French Girls που όχι μόνο ακολουθούμε, αλλά δεν βαριόμαστε να χαζεύουμε με τις ώρες το λογαριασμό- πόσο μάλλον τα μαλλιά τους- στο Instagram.

6 Γαλλίδες μας δίνουν ιδέες για τα μαλλιά μας

Πολύ κοντό καρέ με αφέλειες

Μακρύ ίσιο καρέ

Μαλλιά μέχρι τους ώμους και curtain bangs

Μαλλιά σε ένα ενιαίο μήκος με μακριές αφέλειες

Καρέ μέχρι τους ώμους και αφέλειες

Curly bob με φράντζες