ΜΑΛΛΙΑ

Μια Γαλλίδα δείχνει πώς κόβει τις αφέλειες στα μαλλιά της σε λιγότερο από 5′

sabinasocol Instagram/

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι Γαλλίδες βρίσκουν πάντα τον τρόπο, οτιδήποτε κι αν δοκιμάζουν στο look τους να δείχνει αβίαστα κομψό, διατηρώντας μία σαγηνευτική θηλυκότητα. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, εμπνέουν όχι μόνο με το στιλ και την ομορφιά τους αλλά και με τον τρόπο ζωής τους.

Οι Γαλλίδες αποτελούν πρότυπο, εκπέμποντας ένα ανεπιτήδευτο στιλ, πηγαία χαλαρότητα, ανάλαφρη διάθεση και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, καταλαβαίνουμε γιατί εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν μυηθεί και αγαπήσει τη beauty φιλοσοφία τους.

Ένα από τα αγαπημένα μας French Girls που έχουμε ξεχωρίσει για το effortless look τους και ακολουθούμε στο Instagram είναι η Sabina Socol. Κι εκτός από το παριζιάνικο στιλ της, σίγουρα τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα οι αφέλειές της, είναι μέσα στα πράγματα που λατρεύουμε και θέλουμε να αντιγράψουμε asap.

Η ίδια εδώ και αρκετό καιρό έχει υιοθετήσει μακριές χαλαρές αφέλειες, που θυμίζουν πολύ τις εμβληματικές μακριές αφέλειές της Brigitte Bardot. Xωρίζονται στο κέντρο, ενώ στα πλάγια καταλήγουν τμηματικά, πλαισιώνοντας όμορφα το πρόσωπο, δίνοντας παράλληλα ένα undone (ανεπιτήδευτο) χαρακτήρα.

Μάλιστα, πριν κάμποσο καιρό, η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα γρήγορο tutorial δείχνοντας πως τριμάρει και κάνει το καθημερινό styling στις αφέλειές της μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Πάτα play στο βίντεο!

Πώς περιποιείται μία Γαλλίδα τις αφέλειές της:

Και πριν πάρεις το ψαλίδι στα χέρια σου και αρχίσεις να κόβεις να σου πω α) πως αν δεν είσαι σίγουρη ΜΗΝ το δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι- περίμενε τον κομμωτή σου- θα τελειώσει κάποια στιγμή το lockdown και β) η Γαλλίδα influencer στο παραπάνω βίντεο χρησιμοποίησε επαγγελματικό ψαλίδι κουρέματος για να τριμάρει τις αφέλειές της. Το #hairinspo παραμένει βέβαια ακλόνητο σε κάθε περίπτωση.