ΜΑΛΛΙΑ

4 all time classic κουρέματα που δεν απογοητεύουν ποτέ

instagram.com/alexachung/

Μία πρόσφατη φωτογραφία της Alexa Chung στο Instagram, μού θύμισε πόσο classy και elegant είναι το κοντό καρέ. Αυτό το signature κούρεμα είναι σαν το μάξι καλοραμμένο καμηλό παλτό. Ανεξαρτήτως τάσεων, είναι πάντα επίκαιρο και υπόσχεται εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Tο γαλλικό, κοντό, ίσιο καρέ με τη χωρίστρα στη μέση, ήταν ένα από τα κουρέματα που ξεχωρίσαμε στη Spring/Summer 22 συλλογή της Virginie Viard για τη Chanel. Μαζί με άλλα τρία που θα βρεις παρακάτω, ανήκει στην ομάδα των κουρεμάτων που είναι διαχρονικά, μπορείς να τα υιοθετήσεις σε κάθε ηλικία και δεν απογοητεύουν ποτέ. Με λίγα λόγια είναι αυτά που τα επιλέγεις δίχως δεύτερη σκέψη. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή φέτος το φθινόπωρο, αξίζει να υιοθετήσεις ένα από αυτά.

4 all time classic κουρέματα που δεν απογοητεύουν ποτέ

Καρέ

Για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω. Το κοντό καρέ που αγγίζει τους ώμους ή φτάνει μέχρι το πιγούνι παραμένει σταθερή αξία. Με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι. Με όγκο ή sleek. Ακόμη και αν πρέπει να το φροντίζεις κάθε έξι εβδομάδες, αξίζει τη διαδικασία.

Pixie cut

Ναι, ένα pixie cut είναι τολμηρό αλλά από την άλλη πλευρά είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κουρέματα. Και τόσο, μα τόσο στιλάτο και chic.

Μακριά μαλλιά με layers

Αρκεί να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα: Jennifer Aniston, Rosie Huntington-Whiteley, JLo και Beyoncé. Τα μακριά, φιλαριστά μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Messy αφέλειες

Ένα από τα πολλά στοιχεία που λατρεύουμε στο στιλ των Γαλλίδων είναι οι αφέλειές τους και συγκεκριμένα οι ανεπιτήδευτα κομμένες αφέλειες όπως αυτές της Caroline de Maigret. Ακόμη ένα chic κούρεμα είτε το συνδυάσεις με καρέ είτε με μακριά μαλλιά.