ΜΑΛΛΙΑ

Rose Brown Hair: 7 hair looks για να εμπνευστείς την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου

Instagram/excellenthairsalon/

Μπορεί καλά καλά να μην έχει τελειώσει ο πρώτος μήνας του 2022 και ήδη σκεφτόμαστε την επόμενη αλλαγή που θα κάνουμε στα μαλλιά μας. Αυτή τη φορά, δεν θέλουμε να πειραματιστούμε με το μήκος τους (το καρέ και οι curtain bangs είναι πάντα μία καλή ιδέα), αλλά με το χρώμα. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις την τάση των Rose Brown Hair;

Μετά τα rose gold και rose blonde, σειρά έχουν τα rose brown hair. Ο πιο τέλειος τρόπος να «ζεστάνεις» το καστανό των μαλλιών σου, ειδικά τώρα το χειμώνα, πετυχαίνοντας ένα διακριτικό ή πιο έντονο αποτέλεσμα, ανάλογα με το γούστο σου. Στην ουσία, τα rose brown hair aka ροζ-καστανά μαλλιά δημιουργούνται πάνω σε μία καστανή βάση, «δουλεύοντας» το ροζ χρώμα με οποιαδήποτε τεχνική (ombre, balayage, highlights κλπ). Είναι ένα low maintenance hair color που εκτός από τις καστανές, είναι επίσης απολύτως εφικτό και για τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά.

Πώς μπορείς να υιοθετήσεις την τάση;

Αν θέλεις να πειραματιστείς μ’ αυτό το χρώμα μαλλιών, που συνδυάζει συνήθως ξανθές, κόκκινες, καφέ και ροζ χρυσές αποχρώσεις, καλό θα είναι τα μαλλιά σου να είναι αρκετά υγιή ώστε να μπορούν να «αντέξουν» τους πειραματισμούς στο χρώμα. Αυτός βέβαια, είναι ένας κανόνας που καλό είναι να λαμβάνεις υπόψη σου πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου στο κομμωτήριο ή το σπίτι.

Εκτός βέβαια από το κομμωτήριο, τα rose brown hair είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθούν- εφόσον πρώτα έχεις συμβουλευτεί έναν hair expert- και  στο σπίτι με τη βοήθεια κάποιας βαφής προσωρινού χρώματος μαλλιών. Ξεκίνησε με μία μελαχρινή βάση και, στη συνέχεια, πρόσθεσε Rose Gold τόνους. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα Rose Brown Hair δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας συνδυασμός χρώματος και της εκάστοτε τεχνικής.

8 Rose Brown Hair Looks για να εμπνευστείς την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σου

Το κλασικό, το signature, το Rose Brown Hair Look

Light Rose Brown

To Rosy Brown Balayage είναι ένας τέλειος (και διακριτικός) τρόπος να ακολουθήσεις την τάση

Rosy Glow: Ιδανικό χρώμα αν θέλεις να κάνεις τη μεγάλη στροφή προς το ροζ!

Rose Brown Ombre: Αυτή η τόσο ανοιχτή απόχρωση ροζ είναι πραγματικά cool

Η τάση των Rose Brown Hair πάνω σε σκούρα καστανή βάση

Highlights on highlights για να κάνεις τη διαφορά