ΜΑΛΛΙΑ

Πρωτομαγιά: 6 χτενίσματα με λουλούδια στα μαλλιά για να «πιάσεις τον Μάη»

Getty Images

Μπορεί να φταίει η παράδοση που ορίζει κάθε χρόνο τέτοια μέρα να φτιάχνουμε πρωτομαγιάτικο στεφάνι με λουλούδια από τους αγρούς, γιορτάζοντας τον ερχομό της άνοιξης. Ίσως το Coachella που τελείωσε πρόσφατα και γέμισε το Instagram μας με beauty looks γεμάτα spring vibes. Μπορεί να είναι και η ολάνθιστη φύση αυτή την εποχή. Όπως και να ‘χει, τα λουλούδια- florals- πρωταγωνιστούν από το outfit έως και τα μαλλιά μας.

Κι αν είσαι ήδη/ ετοιμάζεσαι να βγεις στους αγρούς για να «πιάσεις το Μάη», αποφασίσαμε με αφορμή τη σημερινή μέρα, να ψάξουμε στο Pinterest και σου δείξουμε μερικούς τρόπους να φορέσεις τα λουλούδια στα μαλλιά σου, κάνοντας ένα εντυπωσιακό χτένισμα- και γιατί όχι να βγάλεις τέλειες φωτός!

Τσέκαρε λοιπόν, παρακάτω μερικά τέλεια χτενίσματα με λουλούδια στα μαλλιά!

Boho Braid

Αν σου αρέσει να πιάνεις τα μαλλιά σου πλεξούδες, δεν έχεις παρά να τα πιάσεις όλα σε μία χαλαρή πλεξούδα πίσω και στη συνέχεια να προσθέσεις λουλούδια.

Boho half up half down

Πιάσε τα μαλλιά σου μισά μισά κάνοντας χαλαρά waves και μικρές πλεξούδες ενδιάμεσα. Στο τέλος, πρόσθεσε σ’ όποια σημεία θέλεις, μικρά ανθάκια.

Flower crown

Πρωτομαγιά χωρίς μαγιάτικο στεφάνι γίνεται; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το φορέσεις στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη! Plus: Αν θέλεις μπορείς αν έχεις κάνει ήδη χαλαρά waves!

Floral Bun

Τα λουλούδια δεν είναι μόνο για την Πρωτομαγιά. Σε περίπτωση λοιπόν, που θέλεις να τα εντάξεις σε μία πιο επίσημη εμφάνισή σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τον παρακάτω χαμηλό κότσο.

Rock n Roll Floral Braids

Τα πράγματα απλά. Πιάσε τα μαλλιά σου σε χαλαρές πλεξούδες με φορά προς τα πίσω και «γέμισέ» τες με μικρά ανθάκια! Έτοιμη!

Spring Space Buns

Αν θέλεις να δώσεις extra festive vibes στο χτένισμά σου, δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε δύο ψηλά space buns και στη συνέχεια να τα στολίσεις με λουλούδια.