ΜΑΛΛΙΑ

3 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα με έμπνευση από το Coachella

Instagram/allisoncarols/

Κι ενώ εδώ στην Ελλάδα ετοιμαζόμαστε για Πάσχα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στην κοιλάδα της California, πραγματοποιείται το Coachella Festival. Τα outfits του φεστιβάλ, όπως και τα beauty looks από το πρώτο σαββατοκύριακο, είχαν αρκετή δόση glam, ”loud” φιλοσοφία και gender-free χαρακτήρα, που ξεφεύγουν από τα «πρέπει» και τους κανόνες.

Neon, glitter, στρας, crystal eye looks, ζωηρά χρώματα στα μάτια, έντονες λάμψεις στο πρόσωπο και χρωματιστά eyeliner looks, είναι μόνο μερικές από τις τάσεις στο μακιγιάζ, που είδαμε στο φετινό Coachella και επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω. Οι τάσεις στα μαλλιά ακολουθούν.

Πολύχρωμες μακριές πλεξούδες, χτενίσματα με bohemian vibes, baby braids που πλαισιώνουν το πρόσωπο, space buns, rainbow hair, top knots και αξεσουάρ που κλέβουν τη παράσταση. Τα αξεσουάρ των ’90s έχουν την τιμητική τους: Τα κλάμερ επιστρέφουν, τα butterfly clips δίνουν ένα πιο fun χαρακτήρα στις εμφανίσεις και οι αλυσίδες αξιοποιούνται με κάθε δυνατό τρόπο- φαντασία να υπάρχει (γύρω από τα buns, το ponytail, ανάμεσα στις πλεξούδες κλπ).

Και επειδή άνοιξη είναι και κάπως η διάθεσή μας είναι καλύτερη και φεστιβάλ έρχονται

Με αφορμή το Coachella, ο Chris Appleton, ο αγαπημένος hairstylist πολλών διάσημων κυριών του Hollywood, όπως της Jennifer Lopez, των Kardashians κλπ, δείχνει τρία εύκολα και γρήγορα #festivalhairstyles, που μπορείς να δοκιμάσει μία γυναίκα μόνη της στο σπίτι, ιδανικά για όλα τα μήκη μαλλιών, εκτός από τα πολύ κοντά. Δεν έχεις παρά να πατήσεις play στο παρακάτω video και να ακολουθήσεις τις οδηγίες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)