ΜΑΛΛΙΑ

Έχουν μακρύνει οι αφέλειές σου; Αυτό είναι το πιο cool χτένισμα που μπορείς να δοκιμάσεις

Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Η άνοιξη, τα beauty looks από το  Coachella Festival, οι καλοκαιρινές συναυλίες που ανυπομονούμε να πάμε, οι υψηλές θερμοκρασίες, τα λουλούδια, η ανεβασμένη διάθεση, όλα μάς προκαλούν να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα στο look μας- είτε μιλάμε για το outfit, είτε για το μακιγιάζ ή το χτένισμά μας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και κάποια πρακτικά θέματα στη μέση, που πρέπει να λυθούν. Πώς θα βάλεις κρόσσια και καουμπόικες μπότες στους 35 βαθμούς Κελσίου; Τ χτένισμα να σκεφτείς να κάνεις όταν οι αφέλειες- που έκοψες πριν από καιρό- μάκρυναν και πέφτουν συνεχώς μπροστά στο πρόσωπό σου;

 

Αφήνω το ενδυματολογικό κομμάτι- και τις όποιες απορίες/ λύσεις- για την Κέλλυ Νόβακ. Εδώ θα μιλήσουμε για τις αφέλειες. Για τις αφέλειες που λάτρεψες κάποτε και πλέον έχουν μακρύνει, είναι εκνευριστικές, αλλά δεν θέλεις να κόψεις και περιμένεις με στωικότητα να γίνουν φράντζα.

Πώς σχετίζεται η Coachella και το spring mood με τις αφέλειες, θα αναρωτιέσαι. Μόλις εντοπίσαμε στο Instagram ένα χτένισμα που να συνδυάζει πρακτικότητα και πιο festival vibes. Είναι τέλειο για κορίτσια με φράντζα, μακριές αφέλειες, αλλά και σγουρομάλλες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στα μαλλιά τους.

Στην ουσία το μόνο που θα χρειαστείς είναι πολύ μικρά διάφανα ή χρωματιστά λαστιχάκια για τα μαλλιά και μερικά αξεσουάρ- σε περίπτωση που θέλεις να δώσεις extra glam vabes- στο hairlook σου. Τα πράγματα απλά. Με μία χτένα ξεχωρίζεις μία τούφα από τα μαλλιά σου δεξιά και μία αριστερά. Εσύ καθορίζεις το πόσο λεπτή ή όχι θα είναι. Στη συνέχεια, αφού εφαρμόσεις λίγο gel μαλλιών, ξεκινάς να χωρίζεις μικρά, κάθετα τμήματα στα μαλλιά σου, στερεώνοντας κάθε 1-2 δάχτυλα μ’ ένα μικρό λαστιχάκι. Ανάλογα με το μάκρος των μαλλιών σου, στερεώνεις πίσω από τ’ αυτί. Τέλος, προκειμένου να καλύψεις αυτά τα μικρά λαστιχάκια, μπορείς από πάνω να «φορέσεις» ασημένια αξεσουάρ, όπως αυτά που θα δεις στο video, τα οποία μπορείς να βρεις στο Amazon ή σ’ άλλα e-shops.

Πάτα play για να δεις πώς θα πετύχεις το συγκεκριμένο χτένισμα!