ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να κάνεις σαρκώδη χείλη με το μολύβι χειλιών, σύμφωνα με τη celebrity makeup artist Mary Phillips

Instagram/maryphillips/

Μέχρι πριν λίγο καιρό η Mary Phillips δεν είχε Tik Tok, ώσπου αποφάσισε να ασχοληθεί με το «άθλημα». Πλέον είναι κανόνας. Κάθε video μακιγιάζ που ανεβάζει στο λογαριασμό της γίνεται viral.

 

 

 

Στο πρώτο της video- που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει περίπου 5 εκατομμύρια προβολές- αποφάσισε να δείξει step- by- step τον τρόπο που δημιουργεί τη λαμπερή βάση στο natural-looking μακιγιάζ της, αποκαλύπτοντας την #underpainting τεχνική της. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη celebrity makeup artist της Hailey Bieber και Kendall Jenner, δείχνει βήμα- βήμα πως κάνει περίγραμμα στα χείλη της με το μολύβι, προκειμένου να τα κάνει να δείχνουν πιο «γεμάτα» και σαρκώδη.

«Η τεχνική με το μολύβι χειλιών που προτιμώ να ακολουθώ» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post της στο Tik Tok εξηγώντας και δείχνοντας παράλληλα στο video όλες τις λεπτομέρειες και τις κινήσεις που ακολουθεί. Πάτα play στο παρακάτω video!

Δες το trick της Mary Phillips με το μολύβι για πιο σαρκώδη χείλη

@makeupbymaryphillips the lip liner technique i prefer to use! everyone has a different preference and that’s ok 💋 let me know if you have any questions! #liplinertutorial #overlininglips #liplinerhack #makeupartist #maryphillipstechnique #oscars2023 ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K

«Μου αρέσει να ξεκινώ (να κάνω το περίγραμμα) από τις γωνίες των χειλιών μου, ακριβώς έξω από το φυσικό περίγραμμά τους» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει κάνοντας το περίγραμμα στο κέντρο του κάτω χείλους της. Ιδιαίτερη προσοχή δίνει στο κέντρο των χειλιών της (cupid’s bow) όπου ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα του άνω χείλους, ανεβάζοντάς το «λίγο ψηλότερα». Στη συνέχεια, γεμίζει ελαφρώς τα χείλη της και μ’ ένα μαλακό πινέλο κάνει blending «σβήνοντας» και κάνοντας πιο απαλές τυχόν «σκληρές» γραμμές στο περίγραμμα.

Last but not least, πριν βάλει την τελική πινελιά της με το lip gloss, μ’ ένα πινελάκι παίρνει μία ποσότητα concealer όπου καθαρίζει τις άκρες των χειλιών της, κάνοντας το σχήμα τους να δείχνει ακόμη πιο τέλειο.