ΜΑΛΛΙΑ

Pony Braid: Το πιο εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα που trendάρει στο TikTok

Christian Vierig/Getty Images

Μία νέα μέρα ξημέρωσε, ένα νέο beauty trend ξεπρόβαλε στον ουρανό του TikTok. Αυτή τη φορά, ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να σκίσουν τα πτυχία τους οι δερματολόγοι (βλέπε την περίπτωση του sunscreen contouring) ούτε να είμαστε καχύποπτοι με το αποτέλεσμα, καθώς η τάση που εμφανίστηκε τελευταία στη δημοφιλή πλατφόρμα αφορά τα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα το hairstyling. Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις το pony braid;

 

Κι όπως μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα από το όνομά του, το pony braid είναι ακριβώς αυτό: Ένα χτένισμα που συνδυάζει την πρακτικότητα και την ευκολία του ponytail και τη γοητεία και το stylish αποτέλεσμα μίας πλεξούδας. Με μία φράση: Μία πλεκτή κοτσίδα.

Φυσικά, δεν μιλάμε για καμία συγκλονιστική ανακάλυψη καθώς χρόνια τώρα έχουμε δει να δοκιμάζουν το συγκεκριμένο χτένισμα τόσο influencers όσο και κορίτσια στο Pinterest, όμως, αυτή είναι η στιγμή να γνωρίσει τη δόξα του και στο TikTok. Generation Z speaking.

Εκτός από την απλή εκδοχή του, οι χρήστες του TikTok δοκιμάζουν το pony braid σε διάφορες versions του: Με βαθιά χωρίστρα στη μέση, με ζιγκ-ζαγκ, ενσωματώνοντας χάντρες και πολλά ακόμη αξεσουάρ μαλλιών που θα βρει κανείς κάτω από το hashtag #ponybraid, το οποίο συγκεντρώνει μέχρι στιγμής κάτι λιγότερο από 800.000 προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Αν και μπορεί να δοκιμάσει κανείς το pony braid οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ιδιαίτερα αυτές τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες που θέλεις απλά να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, μακριά  από τον αυχένα είναι μία ωραία εναλλακτική για τα μαλλιά σου.

Απλό, εύκολο, πρακτικό και super stylish χτένισμα, το pony braid έχει μπει ήδη στη λίστα με τα καλοκαιρινά χτενίσματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε ιδιαίτερα τώρα, στις διακοπές μας. Πώς σου φαίνεται; Θα το δοκίμαζες;