ΜΑΛΛΙΑ

Πιάσε τα μαλλιά σου κότσο χωρίς να χρησιμοποιήσεις λαστιχάκι. Ναι, μπορείς

Imaxtree

Μετά το ponytail, το χαμηλό σινιόν είναι το επόμενο αγαπημένο μας χτένισμα, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, όπου η ζέστη και η υγρασία- σε συνδυασμό με τις ξαφνικές μπόρες- «χτυπούν» κόκκινο και αίσθηση του να ακουμπούν τα μαλλιά μας στους ώμους εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Λίγες κινήσεις – ακόμη κι αν δεν είμαστε μπροστά στον καθρέφτη – αρκούν για να πιάσουμε τα μαλλιά μας σ’ ένα κότσο ψηλά ή χαμηλά, δίνοντας έναν πιο σοφιστικέ αέρα στο look μας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και για κάθε περίσταση. Αν έχεις δε, μακριά- ή πολύ μακριά- μαλλιά, εκτός από καθρέφτη, μπορεί να μη χρειαστείς ούτε λαστιχάκι. Ναι καλά διαβάζεις, κότσος χωρίς λαστιχάκι.

Γιατί, υπάρχει ο τρόπος- τεχνική- κόλπο, όπως θέλεις μπορείς να το πεις- που μπορείς να πιάσεις κότσο τα μαλλιά σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου λαστιχάκι, τσιμπιδάκια, φουρκέτες, scrunchies ή κλαμεράκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου για να το στερεώσεις. Έχεις τα μακριά μαλλιά σου και αυτό πίστεψέ με αρκεί.

Εμείς- για την ακρίβεια η influencer Sherry Maldonado, σου δείχνει όλα τα βήματα aka τις απλές κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις για να τον πετύχεις μέσα σε χρόνο dt. Κι αν δηλώνεις πανέτοιμη για δοκιμές, απλά πάτα play στο παρακάτω video και get the hair look. Τι λες;

Φυσικά, αν πιάνεις τα μαλλιά σου συνέχεια σε ponytail, πριν λίγες μέρες σου είχαμε δείξει 3 tricks από το TikTok για να τους δώσεις περισσότερο όγκο- κυριολεκτικά μέσα σε δευτερόλεπτα! Plus, μπορείς να τσεκάρεις 6 εύκολα χτενίσματα που λατρεύουν τα it girls και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι!