ΜΑΛΛΙΑ

Πιάνεις τα μαλλιά σου συνέχεια σε ponytail; 3 tricks από το TikTok για να τους δώσεις περισσότερο όγκο μέσα σε δευτερόλεπτα

Imaxtree

Είναι καλοκαίρι, και το καλοκαίρι τα πράγματα αλλάζουν. Είναι πιο ήρεμα, πιο ανάλαφρα, πιο χαλαρά. Το ίδιο θέλουμε να είναι και τα μαλλιά μας. Να τα αφήνουμε χαλαρά να πέφτουν στους ώμους ή απλά να τα πιάνουμε σε ένα χαμηλό/ ψηλό ponytail που θα τα περιορίζει κάπως στις κινήσεις τους όταν οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος μας (βλέπε υγρασία, αέρας, φριζάρισμα κλπ).

 

Από την άλλη πλευρά- ψέματα δεν θα πω- όσα κορίτσια πιάνουμε τα μαλλιά μας ponytail- στο πιο βολικό, πρακτικό και εύκολο χτένισμα της γης, τελείως αντικειμενικά το λέω- έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε να δείχνουν άτονα και flat. Και όχι, δεν είναι μόνο ο τύπος των μαλλιών μας που δεν βοηθά (πχ αν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά, όπως εγώ). Είναι και το γεγονός πως αγνοούμε αυτά τα μικρά, πρακτικά- θαυματουργά tips που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ponytail μας.

Κάπου εδώ, το TikTok μπαίνει στη ζωή μας ή καλύτερα εμείς στη ζωή του TikTok και εκεί ανάμεσα στα εκατομμύυυυυρια βιντεάκια που θα βρει κανείς, θα ανακαλύψει μεταξύ άλλων κάμποσα beauty tricks, DIY hacks, tutorials που θα κάνουν την beauty ρουτίνα του ευκολότερη και το ponytail του να φαίνεται ακόμη πιο τέλειο και πλούσιο με λίγες μόλις κινήσεις, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε 3 αγαπημένα μας hair tricks- tutorials όπου 3 TikTokers δείχνουν τους διαφορετικούς τρόπους να δώσεις όγκο στο ponytail σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου προϊόντα. Τι λες;

Η διπλή κοτσίδα

Είσαι έτοιμη να κάνεις, όχι μία, αλλά δύο κοτσίδες; Κι αν αναρωτιέσαι το πώς και το γιατί, δεν έχεις παρά να πατήσεις play στο παρακάτω video!

Το κόλπο με το scrunchie

Λατρεύουμε τα scrunchies χειμώνα- καλοκαίρι, στις διακοπές και τα looks μας στο γραφείο. Τώρα έχουμε ακόμη έναν λόγο για να μην τα βγάζουμε από το κεφάλι μας. Ποιος είναι αυτός; Μπορούν να κάνουν το ponytail μας να δείχνει ακόμη πιο πλούσιο. Τσέκαρε παρακάτω:

Το κόλπο για το τέλειο καλοκαιρινό ponytail

Αν σου αρέσει να κάνεις τη χωρίστρα στη μέση και να πιάνεις τα μαλλιά σου σ’ ένα χαμηλό ponytail, δεν γίνεται να μη λατρέψεις αυτό το tutorial. Σου δείχνει από τα πιο απλά aka πώς θα κρύψεις το λαστιχάκι στη βάση του ponytail σου, έως και πώς θα δώσεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου, χωρίς να τα κρεπάρεις.