ΧΤΕΝΙΣΜΑ

6 εύκολα χτενίσματα που λατρεύουν τα it girls και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι

Instagram/Brittany Xavier

Ένας μήνας έμεινε και είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε το καλοκαίρι. Την πιο ανέμελη και φανταστική εποχή του χρόνου. Ακόμη και με περιορισμούς, αποστάσεις και προστατευτικές μάσκες. Γιατί το καλοκαίρι τα πράγματα είναι πάντα λίγο καλύτερα. Και μιας που οι ζεστές ημέρες έχουν ξεκινήσει ήδη από τώρα θέλουμε όσο γίνεται εύκολα χτενίσματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Όχι άλλες χαμένες ώρες μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου και όσο το δυνατόν λιγότερο πιστολάκι. Τα χτενίσματα του καλοκαιριού πρέπει να είναι γρήγορα και ανάλαφρα. Όπως και τα ρούχα. Ένα αέρινο φόρεμα, ένα σορτς, t-shirts και πολλές midi φούστες. Τα αγαπημένα it girls μάς δίνουν ξανά την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Ποια είναι τα χτενίσματα που λατρεύουν; Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από αυτά για να τα δοκιμάσεις σήμερα κιόλας.

6 εύκολα χτενίσματα που λατρεύουν τα it girls και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι

Baby braids

Η χωρίστρα στη μέση ανανεώνεται πολύ γρήγορα με αυτές τις μικρές πλεξούδες. Boho, girly και απίστευτα γρήγορο χτένισμα.

Ponytail με curtain bangs

Αν οι αφέλειές σου έχουν μακρύνει δεν χρειάζεται να τις κοντύνεις απαραίτητα. Μπορείς να τις χτενίσεις σαν curtain bangs και να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό ponytail.

Απαλό wavy εφέ

Οι χαλαρές μπούκλες ταιριάζουν τέλεια σε όλα τα μήκη μαλλιών. Σε μακριά μαλλιά αλλά και σε κοντό καρέ.

Wet look σινιόν με χωρίστρα στη μέση

Υπάρχει πιο καλοκαιρινό χτένισμα από αυτό; Ιδανικό για όλα τα μήκη μαλλιών.

Με μπαντάνα

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να αξιοποιήσεις το μαντήλι που έχεις στην ντουλάπα σου. Πάρε παράδειγμα από τις παρακάτω stylish εμφανίσεις. Ή κάν’ το όπως η Carrie Bradshaw.

Με κλάμερ

Αυτό το παρεξηγημένο αλλά τόσο πρακτικό αξεσουάρ μαλλιών θα δημιουργήσει έναν πολύ γρήγορο και εύκολο κότσο. Φτιάξε τη χωρίστρα στη μέση για ακόμη πιο 90’s χαρακτήρα.

Με διπλά hair clips

Αν συνηθίζεις να κάνεις τη χωρίστρα σου στη μέση μπορείς να την ανανεώσεις με δύο stylish hairclips.