ΜΑΛΛΙΑ

Σκέφτεσαι να ανοίξεις τα μαλλιά σου για το καλοκαίρι; Αυτό είναι ένα hairlook που πρέπει να τσεκάρεις.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου. Κι όταν στην ίδια πρόταση υπάρχουν οι λέξεις αλλαγή στα μαλλιά και καλοκαίρι, το μυαλό των περισσότερων από εμάς, πάει σε πιο ανοιχτές, λαμπερές αποχρώσεις και τεχνικές όπως το balayage, που φωτίζουν το πρόσωπο, αναδεικνύοντας παράλληλα τα όμορφα χαρακτηριστικά του.

 

Αν λοιπόν είσαι σε αυτό το mood, έχεις πάρει, δηλαδή,  απόφαση να τολμήσεις κάτι διαφορετικό στο hair look σου, ξανοίγοντας το χρώμα του και σου αρέσει το balayage, πριν κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο, πρέπει να τσεκάρεις την πιο «γαλλική» εκδοχή του, το French Balayage. Σου τα εξηγώ όλα αναλυτικά παρακάτω!

Τι είναι το French Balayage;

Το French Balayage είναι η επαγγελματική υπηρεσία 2 βημάτων από τη  L’ Oreal Professionnel που συνδυάζει ένα τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα με ένα λαμπερό χρώμα μαλλιών.

Το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και ανάλογα με τη βάση των μαλλιών σου, το στιλ ή την προσωπικότητά σου μπορεί να είναι από διακριτικό έως σέξυ, ή ακόμα και τολμηρό. Με μία φράση: Το απόλυτα φυσικό hairlook για όλους τους τύπους balayage. Στην επιλογή, σε κάθε περίπτωση, θα σε βοηθήσει ο επαγγελματίας κομμωτής που θα επιμεληθεί το hairlook σου.

Τα 2 βασικά βήματα

Στην ουσία, το French Balayage γίνεται σε 2 βήματα. Στο πρώτο, ο κομμωτής πετυχαίνει ένα τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα  και στο δεύτερο, εκτυφλωτική λάμψη. Απαραίτητοι σύμμαχοί του; Αρχικά, το ανανεωμένο Blond Studio, με πιο επαγγελματική και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία (αποτελείται από 100% ανακαυκλωμένο πλαστικό), με πιο εμφανείς τις πληροφορίες στο μπροστινό μέρος, που προστατεύει τους δεσμούς της τρίχας και έπειτα, η βαφή Dia light.

Η αποκλειστική της όξινη τεχνολογία gel-κρέμας σφραγίζει τα λέπια μετά τη διαδικασία ξανοίγματος και αφήνει τα μαλλιά 30% πιο ενυδατωμένα, ενώ παράλληλα, η ευρεία χρωματική παλέτα της Dia light εγγυάται την αποδυνάμωση ακόμα και στις πιο σκούρες βάσεις. Για παράδειγμα, το απόλυτα sexy look χωρίς γραμμές, επιτυγχάνεται με το Blond Studio 8 Bonder Inside και τις αποχρώσεις Dia Light 9.13 (ρίζα) και 10.23 (μήκη) για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων ζεστών τόνων, χαρίζοντας λάμψη.

Πού μπορείς να δοκιμάσεις το French Balayage;

Κι αν σου άρεσε το French Balayage, με ένα κλικ εδώ, μπορείς να βρεις ένα εξειδικευμένο κομμωτήριο για να το δοκιμάσεις.