ΝΥΧΙΑ

Νυφικό Μανικιούρ: 6 ιδέες από διάσημες νύφες

Instagram/tombachik/

Πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο του αφιερώματος για το γάμο, που τρέχει αυτές τις μέρες στο LadyLike, σου δώσαμε μερικές ιδέες για το νυφικό μανικιούρ σου, αντλώντας έμπνευση από αγαπημένους nail-λογαριασμούς στο Instagram.

Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο μπαίνουν οι διάσημες νύφες του Hollywood και τα νυφικά μανικιούρ που επέλεξαν για εκείνη την ημέρα. Ποιες έμειναν «πιστές» σε πιο παραδοσιακά αναμενόμενες επιλογές όπως το κλασικό γαλλικό ή το baby boomer; Ποιες ξέφυγαν από τον κανόνα;

Φυσικά, ο χαρακτήρας και το στιλ κάθε νύφης, αλλά και το ύφος του γάμου της είναι αυτά που καθορίζουν την τελική επιλογή. Η ώρα η καλή!

6 διάσημες νύφες μάς δείχνουν το νυφικό μανικιούρ τους

Jennifer Lopez

Ένα περλέ, γαλακτερό λευκό μανικιούρ, διακοσμημένο με μικρά πουλιά και λουλούδια- συμβολικό nail art για την ίδια- ήταν η επιλογή της Jennifer Lopez για την ημέρα του γάμου της, δια χειρός του celebrity nail artist, Tom Bachik.

Nicola Peltz Beckham

Mένοντας συνεπής στη 90s αισθητική του bridal beauty look της, η Nicola Peltz Beckham με τη βοήθεια του celebrity nail artist, Tom Bachik επέλεξε ένα γαλλικό μανικιούρ σε μία off white απόχρωση με ένα γαλακτερό χρώμα για τη βάση των νυχιών της.

Sofia Richie

Υιοθετώντας την ίδια sophisticated φιλοσοφία του νυφικού της, η Sofia Richie επέλεξε μια διακριτική nude-ροζ ημιδιάφανη απόχρωση για τα νύχια της.

Paris Hilton

Μένοντας πιστή στις παραδόσεις και στα πιο «κλασικά» trends στο νυφικό beauty look, η Paris Hilton επέλεξε για την ημέρα του γάμου της ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

Lily Allen

Το νυφικό μανικιούρ της Lily Allen αποδεικνύει στην πράξη πως δεν υπάρχουν «πρέπει» και «μη» σε οτιδήποτε κι αν επιλέξει μία νύφη για την ημέρα του γάμου της! Αρκεί να της αρέσει και να ταιριάζει με την προσωπικότητά της!

Hailey Bieber

Πολλά χρόνια πριν κάνει τάση τα Glazed Donut Nails, η Hailey Bieber επέλεξε μία ημιδιάφανη λευκή απόχρωση για το νυφικό μανικιούρ της, μένοντας όμως, από τότε «πιστή» στο μακρύ μήκος και το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της.