ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Glazed Donut Nails: Η Hailey Bieber δημιούργησε την πιο hot τάση στο καλοκαιρινό μανικιούρ

Instagram/haileybieber/

Πριν λίγο καιρό μιλήσαμε για την τάση των milky nails. Ακολουθώντας μία πιο minimal, clean αισθητική, το milky manicure είναι μία διακριτική και chic επιλογή που στην ουσία συνδυάζει δύο αποχρώσεις: Μία παλ ροζ απόχρωση που θυμίζει αυτή της βάσης του κλασικού γαλλικού μανικιούρ και μία πιο λαμπερή, ημιδιάφανη- διάφανη λευκή. Αυτή τη φορά, η Hailey Bieber έρχεται να μας συστήσει ακόμη μία φρέσκια, αλλά πολύ hot τάση στο καλοκαιρινό μανικιούρ: Τα Glazed Donut Nails.

 

Ακολουθώντας το «glazed donut» εφέ που ξεκίνησε από τη super λαμπερή, αλαβάστρινη όψη της επιδερμίδας της (#skincaregoals), η Hailey Bieber μας μυεί στην τάση των Glazed Donut Nails, η οποία ήδη έχει γίνει viral στο Tik Tok. Ζητούμενο και στις δύο περιπτώσεις είναι η δημιουργία λάμψης και γυαλάδων που αντανακλούν στο φως του ήλιου, τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα νύχια.

Στην ουσία πρόκειται για ένα μανικιούρ, όπου στη βάση των νυχιών απλώνεται ένα γαλακτερό, off-white διάφανο ή ημι-διάφανο βερνίκι μ’ ένα γυαλιστερό, ιριδίζον φινίρισμα, παρόμοιο μ’ αυτό ενός γλασαρισμένου donut (εξ’ ου και το όνομα της τάσης). Super chic με αρκετή δόση glam, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι ή αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη!

Μάλιστα, τα Glazed Donut Nails είναι μία από τις αγαπημένες τάσεις της Hailey Bieber στα νύχια- χαρακτηριστικό παράδειγμα, η εμφάνισή της στο Met Gala τον περασμένο Μάιο που πετυχαίνει με τη βοήθεια της nail artist της, Zola Ganzorigt.

Από τα βασικά ατού της συγκεκριμένης τάσης, είναι ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας, καθώς η απόχρωση δείχνει εξίσου κολακευτική σε πολύ σκούρες έως πολύ ανοιχτές επιδερμίδες, ενώ μπορεί να υιοθετηθεί εξίσου όμορφα απ’ όλα τα σχήματα νυχιών, από τα πολύ κοντά και τετράγωνα έως τα πιο μακριά και αμυγδαλωτά, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω.

How To Glazed Donut Nails:

Φυσικά, στο Tik Tok υπάρχουν ήδη κάποια- άπειρα στον αριθμό- βιντεάκια με tutorials για το πώς μπορεί να πετύχει κανείς το minimal glam mani της Bieber, ενώ την τάση έχουμε ήδη να υιοθετούν και άλλες διάσημες, όπως η Vanessa Hudgens και η Sydney Sweeney.

Στο video που ανέβασε τόσο η nail artist στο λογαριασμό της, όσο και η Hailey, φαίνεται να χρησιμοποιούν προϊόντα της OPI, με τελικό step, πριν το top coat, το πέρασμα με τη λευκή ιριδίζουσα πούδρα, την OPI chrome effects στην απόχρωση Tin Man Can. Πάτα play για να τα δεις όλα τα παραπάνω στην πράξη.

@haileybieber Here’s my nail combo 👀 the 🔑 is to mix whatever color you choose with clear polish to thin it out ✨🫠 @Zola ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依