ΜΑΛΛΙΑ

Αφέλειες: 8 celebrities που θα σε πείσουν να τις δοκιμάσεις κι ας έχεις αμφιβολίες

Getty Images

Οι αφέλειες δεν γινόταν να απουσιάζουν από τη λίστα με τα πιο hot κουρέματα και αυτής της σεζόν (Φθινόπωρο/ Χειμώνας ’20-’21).

Και δεν τις είδαμε μόνο ως πρόταση των μεγάλων σχεδιαστών στις πασαρέλες, αλλά και ως αλλαγή στα μαλλιά πολλών διάσημων κυριών. Σε ίσια και σγουρά μαλλιά, καρέ, κοντά αλλά και πιο μακριά, να ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού και να καλύπτουν όλο το μέτωπο όπως αυτές της Brigitte Bardot, άλλες πιο κοντές (choppy bangs) δίνοντας έναν πιο ιδιαίτερο αέρα στο look, άλλες να πέφτουν στο πλάι, οι αφέλειες είναι μία από τις all time classic επιλογές στα μαλλιά μιας γυναίκας που θέλει να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της, χωρίς να πειράξει το μήκος τους.

Το θέμα είναι κάθε φορά να επιλέξει- με τη βοήθεια πάντα του κομμωτή της- το είδος των αφελειών που της ταιριάζουν, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου της, τον τύπο των μαλλιών αλλά και το πόσο χρόνο διαθέτει καθημερινά για να περιποιείται τα μαλλιά της.

Κάπως έτσι, αυτή τη φορά ετοιμάσαμε μία λίστα με 8 αγαπημένες celebrities που τις έχουμε δει κάποιες το τελευταίο διάστημα- κάποιες και πιο παλιά- να κόβουν αφέλειες στα μαλλιά τους προκειμένου να μας δώσουν το απαραίτητο #hairinspo.

Αφέλειες όπως αυτές της Brigitte Bardot για τη Dakota Johnson

Σγουρές αφέλειες για τη Selena Gomez

Αφέλειες συνδυασμένες με φράντζα για τη Camila Cabello

Curtain Bangs για τη Jennifer Lopez

Οι ”to die for” αφέλειες της Georgia May Jagger

Οι ιδανικές αφέλειες για οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα, όπως της Elizabeth Olsen

Micro bangs για την Emma Roberts

Οι «έκοψα μόνη μου» αφέλειες της Bella Hadid