ΜΑΛΛΙΑ

Καστανόξανθα μαλλιά: 8 τέλειες ιδέες για το καλοκαίρι

Instagram/balayageinspo/

Ιδιαίτερα, το καλοκαίρι, τα καστανόξανθα μαλλιά έχουν την τιμητική τους καθώς, αυτή την εποχή, οι απανταχού καστανές σκεφτόμαστε να κάνουμε μία αλλαγή στο χρώμα τους, πηγαίνοντας προς το πιο ανοιχτό, ξανθό hair look.

 

Οι ανταύγειες και το balayage από τις πιο δημοφιλείς επιλογές- τεχνικές, αλλά το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από τα δικά σου «θέλω». Εξάλλου, τα καστανόξανθα μαλλιά δεν είναι μόνο ένα συγκεκριμένο hair look/ απόχρωση.

Το πόσο διακριτική ή πιο έντονη θα είναι η αντίθεση στα μαλλιά σου, είναι ξεκάθαρα δική σου απόφαση. Ανάλογα με το καστανό της βάσης σου (αν έχεις ανοιχτό ή πιο σκούρο, ψυχρό ή πιο θερμό καστανό), το στιλ, τον τόνο της επιδερμίδας σου, αλλά και το πόσο έτοιμη δηλώνεις για μία τέτοια αλλαγή στην κόμη σου, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από αμέτρητες επιλογές. Σε κάθε περίπτωση η συμβουλή του κομμωτή σου είναι σημαντική.

Από το φυσικό ξάνοιγμα που μπορεί να δημιουργήσει ο ήλιος και το χρυσαφένιο bronde έως τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις, αλλά και τις μελί, στο χρώμα της καραμέλας, ανταύγειες, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα, καστανόξανθα hair looks όπως έχουμε αποθηκεύσει στο Instagram από αγαπημένους λογαριασμούς.

Αν λοιπόν, βρίσκεσαι σε mood ανανέωσης αυτή την περίοδο, αυτό το θέμα θα σου δώσει το απαραίτητο #hairinspo πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

8 τέλειες ιδέες για καστανόξανθα μαλλιά

Ocean kissed hair

Salty surfer blonde

Bronde balayage

Golden waterfall

Golden strawberry glow

Brown sugar brunette

Honey blonde

Bronde hair