ΜΑΛΛΙΑ

7 stylish χτενίσματα για να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά- μισά με το κλάμερ

Instagram/emijayinc/

Το κλάμερ είναι αναμφισβήτητα ένα- ίσως το πιο hot αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις τώρα στα μαλλιά σου. Έχει κάνει δυναμικό comeback ανανεώνοντας εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε χτένισμα: από ponytail έως ψηλούς κότσους, ακόμη και τα μισά- μισά πιασμένα μαλλιά, ανεξάρτητα από το μήκος τους. Λειτουργεί δηλαδή, εξίσου καλά και στα κοντά καρέ μαλλιά.

 

Το καλοκαίρι έχουμε έναν – ok πολλούς- ακόμη λόγους που το αγαπάμε. Το γεγονός ότι κρατάει τα μαλλιά ψηλά, μακριά από το πρόσωπο και το πίσω μέρος του λαιμού, σώζοντάς μας από τη ζέστη και τον ιδρώτα που κυλάει ποτάμι, αν με ρωτάς, είναι ο πιο βασικός.

Δύο μόνο κινήσεις αρκούν για να πιάσεις τα μαλλιά σου και να κάνει ένα μικρό update στο hair look σου χωρίς να χρειάζεται να περάσεις ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη. Δεν αποτελεί τυχαία άλλωστε αγαπημένο αξεσουάρ των influenecers και celebrities όπως της Kendall Jenner, της Bella Hadid και Hailey Bieber που το φορούν φανατικά.

Κι αν σκέφτεσαι πώς μπορείς να το φορέσεις στα μαλλιά σου, παρακάτω σού δείχνουμε 7 stylish τρόπους να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά- μισά με το κλάμερ.

Μισά- μισά μαλλιά: 7 stylish χτενίσματα με κλάμερ

Twisted bun: Σ΄ αυτή την περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πιάσεις ένα μικρό twisted bun τα μισά μαλλιά σου και να στερεώσεις μ’ ένα κλάμερ

Take it easy: Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τον όγκο στα μαλλιά σου για να τα πιάσεις μισά- μισά με το κλάμερ. Η Matilda Djerf σού δείχνει τον τρόπο!

Viral Way: Ο πιο viral τρόπος να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά- μισά με το κλάμερ σύμφωνα με το Tik Tok

Mini braids: Χώρισε δύο πολύ λεπτές τούφες στα μαλλιά σου- μία δεξιά και μία αριστερά, περίπου στο ύψος του αυτιού- και μετά κάνε μικρές πλεξούδες. Στερέωσε στο πίσω μέρος με το κλάμερ.

Twist it: Στην ίδια λογική με τις μικρές πλεξούδες παραπάνω, δοκίμασε ένα twisted hair look.

Δύο είναι καλύτερα από ένα: Πιάσε τα μαλλιά σου μισά με δύο μικρότερα κλάμερ, χωρίζοντάς τα στη μέση – αλλά κάθετα αυτή τη φορά.

Slicked Back:  Ιδιαίτερα αν έχεις σγουρά μαλλιά, δοκίμασε ένα slicked εφέ στο πάνω μέρος των μαλλιών σου, για να κάνεις τη διαφορά από τα συνηθισμένα.