ΜΑΛΛΙΑ

5 καρέ που μπορείς να υιοθετήσεις μετά την καραντίνα

Imaxtree Imaxtree

Καραντίνα μέρα #έχωχασειτομετρημα. #Μένωσπίτι. #Μένουμεσπίτι. Τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής. Κάνουμε υπομονή για το καλό το δικό μας, των φίλων μας, της οικογένειάς μας, όλων.

 

Κι όταν όλο αυτό πάει να μας πάρει από κάτω, τότε αξίζει να κάνουμε ένα throwback σε όλα αυτά που μας έκαναν-κάνουν- θα κάνουν να χαμογελάμε αλλά και σε αυτά που ονειρευόμαστε να κάνουμε από τη στιγμή που όλο αυτό τελειώσει.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι αγκαλιές με τους αγαπημένους μας, το φαγητό έξω, ο καφές ή το χαλαρό ποτάκι με φίλους στο αγαπημένο σου μαγαζί. Είναι και το beaute που, ναι μεν προσπαθούμε να ακολουθήσουμε στο σπίτι, όμως, σίγουρα το χέρι ενός επαγγελματία έχει άλλη αξία. Κι αν έχεις βαμμένα μαλλιά, σίγουρα το κεφάλαιο ρίζα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα φροντίσεις να «τακτοποιήσεις» σωστά μετά την καραντίνα. Από την άλλη πλευρά, για όσες δεν βάφουμε τα μαλλιά μας, η καραντίνα είναι το ιδανικό timing να σκεφτούμε επιτέλους με την ησυχία μας- όλος ο χρόνος δικός μας- εκείνο το καρέ που εδώ και μήνες σκεφτόμασταν, αλλά δεν παίρναμε απόφαση.

Μακρύ ή πιο κοντό; Με αφέλειες ή χωρίς; Τι θα έλεγες για layers ή μήπως καλύτερα φράντζα; Παρακάτω σου δείχνουμε πέντε τέλειες εκδοχές του για #hairinspo. Btw, σου θυμίζω σε αυτό το σημείο, πως το καρέ είναι ένα από τα αγαπημένα κουρέματα των Γαλλίδων (στην πιο επιμελώς ατημέλητη version του) μιας και δίνει στιλ και τύπο στο συνολικό look.

Μακρύ καρέ με αφέλειες

Πολύ κοντό ίσο καρέ

Ασύμμετρο καρέ (πιο μακρύ στο μπροστινό μέρος, πιο κοντό πίσω)

Μακρύ καρέ με layers

Pixie bob με φράντζα