ΜΑΛΛΙΑ

5 καρέ που μπορείς να υιοθετήσεις μετά την καραντίνα

Imaxtree Imaxtree

Καραντίνα μέρα #έχωχασειτομετρημα. Πιο συνειδητοποιημένα- τουλάχιστον για εμένα- αυτή τη φορά.  Κι αν ένα πράγμα βοηθάει πολύ στην ψυχολογία μου είναι να κάνω focus σε πράγματα που με ευχαριστούν, που μου αρέσουν, που με κάνουν να αισθάνομαι καλά (όπως το να περιποιούμαι πιο εντατικά την επιδερμίδα μου) αλλά και να προγραμματίζω (όσο μπορώ) τα πράγματα που θέλω να κάνω όταν όλο αυτό τελειώσει (εννοώ το #lockdown#2). Μένω στον προγραμματισμό. Γιατί- δεν ξέρω για εσένα- αλλά για εμένα μία επίσκεψη στο κομμωτήριο και μία ανανέωση στο κούρεμά μου επιβάλλεται. Δεν θα σ’ το κρύψω, φλερτάρω με το καρέ.

 

 

Δεν γίνεται να μιλάμε για αλλαγές στα μαλλιά, και πιο συγκεκριμένα κούρεμα και το καρέ,  να μην «παίζει» πάντα σταθερά μέσα στις πρώτες σκέψεις που κάνουμε. Κι αυτό γιατί όλες εμείς που έχουμε μακριά μαλλιά, τα έχουμε βαρεθεί και όσες έχουν έχουν κοντά, τα θέλουν ακόμη πιο κοντά. Η καραντίνα είναι το ιδανικό timing να σκεφτούμε επιτέλους με την ησυχία μας- όλος ο χρόνος δικός μας- εκείνο το καρέ που εδώ και μήνες σκεφτόμασταν, αλλά δεν παίρναμε απόφαση.

Μακρύ ή πιο κοντό; Με αφέλειες ή χωρίς; Τι θα έλεγες για layers ή μήπως καλύτερα φράντζα; Παρακάτω σου δείχνουμε πέντε τέλειες εκδοχές του για #hairinspo. Btw, σου θυμίζω σε αυτό το σημείο, πως δεν θεωρείται τυχαία ένα από τα αγαπημένα κουρέματα των Γαλλίδων (στην πιο επιμελώς ατημέλητη version του) μιας και δίνει στιλ και τύπο στο συνολικό look.

Μακρύ καρέ με αφέλειες

Πολύ κοντό ίσο καρέ

Ασύμμετρο καρέ (πιο μακρύ στο μπροστινό μέρος, πιο κοντό πίσω)

Μακρύ καρέ με layers

Pixie bob με φράντζα

Τι λες; Μέχρι να βγούμε από την καραντίνα έχεις όλο το χρόνο δικό σου για να αποφασίσεις!