ΜΑΛΛΙΑ

10 stylish κορίτσια αποδεικνύουν πως το μακρύ καρέ θα είναι για πάντα chic

sophia_rosemary Instagram/

Όταν μιλάμε για αλλαγές στα μαλλιά, και πιο συγκεκριμένα κούρεμα, το καρέ, κακά τα ψέματα, «παίζει» πάντα σταθερά μέσα στις πρώτες σκέψεις που κάνουμε. Γιατί όλες εμείς που έχουμε μακριά μαλλιά, τα έχουμε βαρεθεί και όσες έχουν έχουν κοντά, τα θέλουν ακόμη πιο κοντά.

 

Άλλωστε, εκτός όλων των άλλων, το καρέ δεν βρίσκεται τυχαία μέσα στις 3 top τάσεις για τα μαλλιά μας και αυτή τη σεζόν. Οι πασαρέλες και τα fashion shows από μεγάλους σχεδιαστές για τον φετινό Φθινόπωρο/ Χειμώνα, έρχονται να αποδείξουν πως το καρέ ήρθε για να μείνει και αυτό (μάλλον) θα είναι το επόμενο κούρεμά σου. Plus, είναι ένα από τα αγαπημένα κουρέματα των πιο stylish κοριτσιών που ακολουθούμε στο Instagram, προσδίδοντας extra bonus κομψότητας και στιλ στο συνολικό look τους.

Από τις αγαπημένες εκδοχές του; Το lob ή αλλιώς το μακρύ καρέ. Μία από τις πιο safe version μιας και δείχνει κολακευτικό σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου, ταιριάζει στα περισσότερα χρώματα μαλλιών και δεν σε δεσμεύει πολύ στο styling. Είναι κοντό αλλά ταυτόχρονα, μπορείς να το πιάσεις ψηλά σε ένα messy κότσο, χρησιμοποιώντας μερικά αξεσουάρ μαλλιών.

Παράλληλα, μπορείς να δοκιμάσεις στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου να κάνεις πλάγια φράντζα, layers που να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο, κοντές ή μακριές αφέλειες, ακόμη και μία χωρίστρα στη μέση με ένα ενιαίο μήκος. Φυσικά, αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες που έχουμε δει και μας αρέσουν πολύ. Εμείς βάζουμε το #hairinspo, η απόφαση και η επιλογή δική σου (αλλά και του κομμωτή σου, όταν με το καλό ανοίξουν τα κομμωτήρια). Μέχρι τότε, ρίξε μία ματιά στα μακριά καρέ των παρακάτω stylish κοριτσιών για να πάρεις ιδέες!

Sophia Rosemary

Sabina Socol

Brittany Xavier

Aimee Song

Kelly Eastwood

Jeanne Damas

Alanna Arrington

Lou Schoof

Diane Kari

Aïda