ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Καλεσμένη σε γάμο: 6 εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσεις

Launchmetrics Spotlight

Από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου στο Παρίσι, δεν άξιζαν μόνο τα εκθαμβωτικά σχεδόν θεατρικά μακιγιάζ που είδαμε στις συλλογές των σχεδιαστών αλλά και τα beauty looks που προέκυψαν από το street style.

Αυτή η θεατρικότητα που παρατηρήθηκε στις Haute Couture Fall 2025 συλλογές δίνει το τέλειο κίνητρο στο fashion κοινό να κάνει το ίδιο. Συνεπώς, οι εμφανίσεις τους γίνονται αυτόματα πιο dramatic, η υπερβολή και τα σουρεαλιστικά στοιχεία επικρατούν μέσα από haute couture δημιουργίες που επιλέγουν να φορέσουν.

Τα beauty looks με τη σειρά τους είναι αψεγάδιαστα. Και αυτό ακριβώς δημιουργεί το τέλειο moodboard για να πάρεις ιδέες αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και ψάχνεις ένα εντυπωσιακό hairlook. Wet looks σε πολύ κοντά καρέ ή σε μακριά μαλλιά, λουλούδια πάνω στα μαλλιά, ψηλά χτενίσματα που μοιάζουν με γλυπτά. Ακολουθούν, παρακάτω, 6 χτενίσματα για να δοκιμάσεις.

Καλεσμένη σε γάμο: 6 εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσεις

Αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ μπορείς να το χτενίσεις με τη χωρίστρα στη μέση και να προσθέσεις μικρά λουλούδια κατά μήκος του.

Launchmetrics Spotlight

Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χτένισμα μισά-μισά δημιουργώντας αντιθέσεις. Για παράδειγμα, ένα sleek εφέ στο πάνω μέρος και στο κάτω θα πρωταγωνιστούν τα φυσικά σου μαλλιά (ή με μικρούς κυματισμούς). Ένα αξεσουάρ μαλλιών όπως ένας μαύρος φιόγκος θα ολοκληρώσει άψογα το χτένισμά σου.

Launchmetrics Spotlight

Ένα sculptured updo με στρώσεις και όγκο είναι κατάλληλο για εσένα που διατηρείς το μήκος των μαλλιών σου αρκετά μακρύ.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το wet look είναι πάντα μια καλή ιδέα για να ολοκληρώσεις το outfit που έχεις σκεφτεί. Δημιούργησε το wet εφέ και άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά σου να πέφτουν φυσικά.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Το ίδιο χτένισμα μπορείς να δοκιμάσεις και σε ένα πολύ κοντό κούρεμα. Για ένα σύγχρονο αποτέλεσμα κάνε μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight

Το κλασικό updo ανανεώνεται με λίγο όγκο στο πίσω μέρος και μερικές τούφες να πέφτουν δεξιά και αριστερά.

χτενίσματα Launchmetrics Spotlight