ΝΥΧΙΑ

Hello September: 8 μανικιούρ σε γήινες αποχρώσεις για να πάρεις έμπνευση για όλο το μήνα

Instagram/chrisappleton1/

Ο Σεπτέμβρης μόλις ξεκίνησε- αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως, καιρού επιτρέποντος- δεν θα συνεχίσουμε να κάνουμε βουτιές και να απολαμβάνουμε τον ήλιο σε κάποια παραλία. Από την άλλη πλευρά, η επιστροφή στην πόλη για τις περισσότερες από εμάς είναι γεγονός και δεν είναι λίγα τα κορίτσια που βαρέθηκαν τα έντονα χρώματα και prints και ανυπομονούν να μπουν σε #fallmood, είτε αυτό έχει να κάνει με το outfit, είτε με το μανικιούρ τους.

Και ομολογουμένως το φθινόπωρο, οι γήινοι, πιο φυσικοί τόνοι κυριαρχούν, εναρμονιζόμενοι πάντα με τα χρώματα που «ντύνεται» η φύση αυτή την περίοδο του χρόνου. Σκούρο, αλλά και πιο ανοιχτό καφέ, nude, γκρι, μπεζ, off white- εκρού, πράσινο-λαδί είναι μόνο μερικές από τις πιο αγαπημένες μας γήινες αποχρώσεις, που κολακεύουν κατά γενική ομολογία, τις περισσότερες επιδερμίδες είτε αναφερόμαστε σε κάποιο ρούχο, είτε στο μανικιούρ μας.

Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να καλωσορίσουμε τον Σεπτέμβριο, όχι με μία, αλλά με οκτώ διαφορετικές ιδέες για το μανικιούρ μας αυτή την περίοδο.

Είτε επιλέγεις σταθερά τη μονοχρωμία, είτε δεν μπορείς να αντισταθείς στη μοναδικότητα που προσφέρει ένα εντυπωσιακό nail art στα νύχια σου, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα. Το μόνο που μένει είναι να αποθηκεύσεις το σχέδιο που σου αρέσει και να κλείσεις ραντεβού. Ή απλά να πιάσεις τα βερνίκια στα χέρια σου.

8 μανικιούρ σε γήινες αποχρώσεις για να πάρεις έμπνευση για όλο το μήνα

WhiteToffee Nails

Nail Diamonds & Earth tone

Neutral Swirls

A touch of earthy green

Neutral matte ombre

Abstract Nail Art

Coffee Nails

Neutral Color 

Πώς σου φαίνεται το earth tone mani; Θα το δοκίμαζες; Plus: Μην διστάσεις να μοιραστείς στο Insta σου το νέο σου μανικιούρ, ταγκάροντας το Insta του LadyLike.