ΝΥΧΙΑ

#ManiMonday: 5 μανικιούρ στο πράσινο χρώμα του σύκου

Μπορεί το σώμα να έχει επιστρέψει στο γραφείο, αλλά το πνεύμα είναι ακόμη διακοπές στο νησί. Η μόνη παρηγοριά, οι μικρές εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα, οι άπειρες φωτογραφίες στο κινητό από την καλοκαιρινή ανεμελιά και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει καλοκαίρι στο εδώ και τώρα. Τι θα έλεγες λοιπόν, για ένα πράσινο μανικιούρ στο χρώμα του σύκου; Αν με ρωτάς- εδώ Vivianes- έχω πει ήδη το ναι!

 

Το πράσινο χρώμα πρωταγωνιστεί στα νύχια. Αυτή τη φορά στην πιο έντονη, ζωντανή εκδοχή του. Δεν είναι το διακριτικό pastel του φιστικιού, ούτε το πιο ιδιαίτερο neon. Το χρώμα του σύκου σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές αναμνήσεις, δίνει την τέλεια έμπνευση να δημιουργήσεις ένα πραγματικά μοναδικό μανικιούρ.

Η συγκεκριμένη απόχρωση δείχνει κολακευτική σε κάθε μήκος των νυχιών: Τόσο στα κοντά, όσο και στα πιο μακριά νύχια. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς αν θέλεις να «σπάσεις» τη μονοτονία και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό nail art, το μακρύ μήκος σίγουρα βοηθάει περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν εξίσου εντυπωσιακά σχέδια που μπορούν να γίνουν και σε πιο κοντά νύχια.

Το καλύτερο; Το πράσινο χρώμα στα νύχια δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με την ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου προκειμένου να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Αποθήκευσε το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο και φυσικά, μην διστάσεις να μοιραστείς στο Insta σου το νέο σου μανικιούρ, ταγκάροντας το LadyLike.

Τι θα έλεγες για ένα διαγώνιο τριπλό γαλλικό μανικιούρ σε πράσινες αποχρώσεις; 

 A pink and green moment: Μήπως να σπάσεις την πράσινη μονοτονία με λίγο ροζ;

Γαλάζιο και πράσινο: Για εσένα που θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο καλοκαιρινό combo

Multi-shade green nails: Ή αλλιώς το πιο ιδιαίτερο πράσινο γαλλικό μανικιούρ

Minimal & Chic: Αν ψάχνεις το πιο minimal green mani, μόλις το βρήκες!