ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γιατί στο TikTok δεν κάνεις μακιγιάζ χωρίς το ψαλιδάκι βλεφαρίδων;

Pexels

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις διαβάσει από αυτή εδώ τη στήλη, beauty tricks για να πετύχεις πιο μακριές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα. Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι ξεκάθαρα ένα από αυτά. Οι κινήσεις απλές. Το εφαρμόζεις κοντά στη βάση των βλεφαρίδων σου με προσοχή πάντα και χωρίς να ασκείς μεγάλη δύναμη για μερικά δευτερόλεπτα και επαναλαμβάνεις μερικές φορές ακόμη.

Τα παραπάνω τα ξέρεις, αν το έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά στις βλεφαρίδες σου πριν βάλεις μάσκαρα. Το ίδιο και οι χρήστες του TikTok, οι οποίοι βαρέθηκαν (μάλλον) πολύ γρήγορα και αποφάσισαν να δουν το ψαλιδάκι βλεφαρίδων αλλιώς, «εφευρίσκοντας» περισσότερες -από αυτές που θα χωρούσε ο κοινός νους- χρήσεις του στο μακιγιάζ τους.

Αυτό που έκαναν ήταν να παρατηρήσουν πολύ καλά το σχήμα του και να κάνουν κάποιους υπολογισμούς.

Πού αλλού στο μακιγιάζ θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο το ψαλιδάκι βλεφαρίδων; Πώς η ζωή θα γίνει πιο εύκολη; Το Tik Tok έχει τις πιο γρήγορες και εύκολες λύσεις για όλα, είτε μιλάμε για μακιγιάζ, είτε για το πώς να βάλεις ένα ταψί στο φούρνο και να μείνει καθαρό.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το ψαλιδάκι βλεφαρίδων αλλιώς;

Κάπως έτσι, το ψαλιδάκι βλεφαρίδων αποκτά τον τίτλο του ”multitasker” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το να πετύχει κανείς το πιο εύκολο cut-crease, έως την τέλεια γραμμή για ένα winged- eyeliner.

Δεν θα σ΄ αφήσουμε στη θεωρία, όμως. Μπορείς να πατήσεις play στο παρακάτω video και να δεις όλο το how to, δηλαδή εναλλακτικούς τρόπους να χρησιμοποιήσεις το ψαλιδάκι βλεφαρίδων στο μακιγιάζ σου. Τι λες;

Υ.Γ Μην ξεχνάς σε κάθε περίπτωση, όπως όλα τα υπόλοιπα εργαλεία στο μακιγιάζ, να καθαρίζεις σε τακτική βάση το ψαλιδάκι βλεφαρίδων μιας και μπορεί να μεταφέρει εκτός από υπολείμματα μάσκαρα, βακτήρια προκαλώντας ακόμη και φλεγμονή στα μάτια.