ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Χρωματιστή σκιά: 7 εύκολα μακιγιάζ από μία TikToker

instagram.com/tashimrod/

Οι ώρες που «ξοδεύει» κάποιος στο TikTok μπορεί να είναι αξίζουν τελικά. Ιδιαίτερα, αν ψάχνεις για εύκολα μακιγιάζ (όπως εγώ). Η έμπνευση που υπάρχει στο συγκεκριμένο app είναι απεριόριστη. Σε μία από αυτές τις αναζητήσεις, πέτυχα την TikToker, Tashi Rodriguez.

Η Tashi Rodriguez κάνει focus στο minimal μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, σου δείχνει πώς να βαφτείς μέσα σε λίγα λεπτά. Τα μακιγιάζ της (ακόμη και αυτά που έχουν bold χρώματα) αποπνέουν μια natural αισθητική. Αυτό ακριβώς λάτρεψα στα makeup tutorials που ανεβάζει στο TikTok. Δίνει βάση στο χρώμα, αλλά το εντάσσει στο μακιγιάζ τελείως ανεπιτήδευτα. Χωρίς να δείχνει υπερβολικό.

Χάρη στο Euphoria, αλλά και τις beauty τάσεις που είδαμε στις εβδομάδες μόδας (τόσο για τη Fall 2022 όσο και για τη Spring 2022 σεζόν), το χρώμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Rodriguez χρησιμοποιεί χρωματιστή σκιά στα μάτια και προτείνει αμέτρητους τρόπους για να την εντάξεις και εσύ στο μακιγιάζ σου. Οι ιδέες που προτείνει είναι πραγματικά φανταστικές. Στα tutorials της θα βρεις winged eyeliners με πορτοκαλί σκιές, cat eyes με στρας και reversed eyeliners. Ακολουθούν μερικές ιδέες για να δοκιμάσεις.

Χρωματιστή σκιά: 8 εύκολα μακιγιάζ από το TikTok

@tashimrod You may have seen my first eyeshadow tutorial. Check it out if you haven’t. It’s under my How To playlist. ❤️ ♬ Hunnybee – Unknown Mortal Orchestra

@tashimrod What color should I do next? ♬ som original – 🫐

@tashimrod Thank you for 300k! 😭love y’all ♬ оригинальный звук – JDMTime

@tashimrod This look gives me Barbie vibes idk why ♬ original sound – jk 🙇🏾

@tashimrod I love these Colourpop shock shadows! ♬ redbone – dylan o’brien’s gf (real)