ΚΟΥΡΕΜΑ

French bob: To καρέ που λατρεύουν οι Γαλλίδες είναι το πιο chic κούρεμα

instagram.com/melodiebance/

Λατρεύουμε το στιλ τους γι’ αυτή την ανεπιτήδευτη κομψότητα που εκπέμπει. Προσπαθούν ελάχιστα και αυτή η φιλοσοφία που ακολουθούν αποτυπώνεται στις εμφανίσεις τους. Οι Γαλλίδες είναι ένα αέναο inspo. Μας εμπνέουν τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά.

Εκτός από την περιποιημένη επιδερμίδα τους με το κατάλληλο skincare, το ελάχιστο μακιγιάζ (από το οποίο όμως δεν λείπει το κόκκινο κραγιόν) εμπνέουν και με ένα all time classic κούρεμα. Το french bob ή αλλιώς το κοντό καρέ. Μπορεί το 2023 να είναι η χρονιά του όμως το κοντό καρέ είναι διαχρονικό. Ταιριάζει σε κάθε ηλικία και μπορείς να το υιοθετήσεις με αρκετούς τρόπους: Με φράντζα στο πλάι, με χωρίστρα στη μέση και φυσικά αφέλειες.

Είναι δυναμικό, αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο. Έχει ωδή στη χαμένη αθωότητα, αλλά είναι και απίστευτα stylish. Το french bob θα σου χαρίσει την ανανέωση που θέλεις ειδικά άμα έχεις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές και θέλεις να φρεσκάρεις το hairlook σου. Με μία γρήγορη αναζήτηση στους λογαριασμούς αγαπημένων French girls βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις πιο chic εκδοχές για να δοκιμάσεις. Είτε έχεις ίσια είτε σγουρά μαλλιά.

To french bob είναι το πιο chic κούρεμα. 6 ιδέες που θα σε εμπνεύσουν

Με κυματισμούς

Μέχρι το πιγούνι και χωρίστρα στη μέση

French bob σε σγουρά μαλλιά με αφέλειες

Η ίσια εκδοχή του

Και η πιο μακριά

Το ίσιο κοντό καρέ με την απόλυτη συμμετρία