ΜΑΛΛΙΑ

Έκοψες curtain bangs; Με αυτό το βίντεο θα μάθεις να τις χτενίζεις σωστά

Pascal Le Segretain/Getty Images for La Fondation Prince Albert II de Monaco/Getty Images/Ideal Image

Αν μέσα στα top #3 hair color trends από την περασμένη χρονιά μέχρι σήμερα, ήταν οι ροζ αποχρώσεις στα μαλλιά (δες πιο πρόσφατα την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Shakira), στο κούρεμα αντίστοιχα ήταν οι curtain bangs.

Όπου curtain bangs φέρε στο νου σου τις εμβληματικές, μακριές αφέλειες της Brigitte Bardot. Αυτές που χωρίζονται στο κέντρο και πέφτουν στα πλάγια, πλαισιώνοντας όμορφα το πρόσωπο. Ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου και τύπους μαλλιών, δημιουργώντας ένα διαφορετικό στιλ- χαρακτήρα κάθε φορά, που προσαρμόζεται στην κάθε γυναίκα. Μπορούν να ανανεώσουν το hair look μιας γυναίκας, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει όλο σου το κούρεμα ή να κόψει αρκετό μήκος από τα μαλλιά της, ενώ παράλληλα, μπορούν να αναδείξουν όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στα έχω πει όλα αυτά αναλυτικά…

Κι αν πήρες, μετά από σκέψη (ή πάνω στην τρέλα σου) την απόφασή και έχεις κάνει ήδη αυτή την αλλαγή στην κώμη σου, αλλά αντιμετωπίζεις μερικές πρακτικές δυσκολίες όσο αφορά το καθημερινό hairstyling τους, εμείς είμαστε εδώ για να μοιραστούμε ένα βίντεο που θα σου κάνει εντατικά μαθήματα για να μάθεις να  χτενίζεις σωστά τις curtain bangs σου.

Τι λες; Πάτα play στο παρακάτω βίντεο!

 

Αν παρόλα αυτά, ακόμη, διστάζεις να κάνεις αυτή την αλλαγή στα μαλλιά σου και να κόψεις curtain bangs, πριν λίγο καιρό από αυτή εδώ τη στήλη σου έγραφα για ένα έξυπνο κόλπο που μπορείς να δοκιμάσεις για να δεις αν θα σου πηγαίνουν και αν θα είναι βολικές, χωρίς να χρειάζεται να κόψεις εκατοστό από το μήκος σου.