ΜΑΛΛΙΑ

Curtain bangs: 8 chic χτενίσματα που θα σε βάλουν σε πειρασμό

Instagram/matildadjerf

Αν έπρεπε να κάνω έναν hair- απολογισμό της χρονιάς μέχρι στιγμής, θα έλεγα με μία φράση πως όσες celebrtities- influencers- It girls κλπ δεν είδαμε να κόβουν τα μαλλιά τους καρέ, έκοψαν curtain bangs. Η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Jennifer Lopez.

Κι όπως σου έχω ξαναπεί, οι curtain bangs- που ομολογουμένως ήταν ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της περασμένης χρονιάς- γνωρίζουν ξανά στιγμές δόξας. Δείχνουν κολακευτικές σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου, τύπο και μήκος μαλλιών (από τα ολόισια μαλλιά έως και τα πολύ σγουρά και από τα πολύ μακριά έως το κοντό καρέ), αναδεικνύουν τα «δυνατά» χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά το βασικότερο, μπορούν να ανανεώσουν το hair look μιας γυναίκας, χωρίς να χρειάζεται να πάρει μεγάλο ρίσκο για μία δραματική αλλαγή- κόβοντας αρκετό από το μήκος στα μαλλιά της. Ναι, οι curtain bangs είναι άκρως δελεαστικές και μπορούν να ταιριάξουν ακόμη και με το κούρεμα που έχεις ήδη στα μαλλιά σου. Τι εννοείς δεν έχεις μπει ακόμη σε πειρασμό; Παρακάτω συγκέντρωσα 8 chic χτενίσματα που αν σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, πρέπει να δεις. Τι λες;

8 chic χτενίσματα με curtain bangs

Τώρα, ο celebrity hairstylist Joseph Maine βρήκε τον τρόπο να μας δείξει πώς μπορεί μία γυναίκα να κάνει τις εμβληματικές curtain bangs (και να δει αν της πηγαίνουν) ΧΩΡΙΣ- το τονίζω, χωρίς- να κόψει τα μαλλιά της ή να πάει στο κομμωτήριο, μόνο με μερικά στρατηγικές κινήσεις στο hair styling. Μόνο με ένα σίδερο για μπούκλες και λίγη λακ. Τσέκαρε το παρακάτω άρθρο και θα δεις πώς: