ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα δώσεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου καθώς τα στεγνώνεις με το πιστολάκι

Imaxtree

Ειδικά όσα κορίτσια έχουμε λεπτά και άτονα μαλλιά (έχω σηκώσει χέρι) μπορεί να μην παιδευόμαστε με το καθημερινό hair styling, αλλά μέσα στο top #3 των αναγκών μας είναι ο παραπάνω όγκος στις ρίζες των μαλλιών μας. Βλέπεις, μας λείπει ο πολυπόθητος όγκος και μιας και τα μαλλιά μας είναι αρκετά λεία, λίγα χτενίσματα μπορούν να κρατήσουν για παραπάνω από μερικές ώρες.

Αυτό που θέλουμε, είναι τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά χωρίς αυτό να σημαίνει πως χρειάζεται να καθίσουμε με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη ή να χρησιμοποιήσουμε ένα σωρό προϊόντα hair styling.

Εκτός από τις εξειδικευμένες σειρές προϊόντων (από το λούσιμο μέχρι και το hairstyling) αλλά και το κούρεμα που έχουμε/ θα επιλέξουμε, υπάρχουν μερικοί έξυπνοι τρόποι- tricks που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι και να χαρίσουν τον πολυπόθητο όγκο στο συνολικό σου hair look.

Δες πώς θα δώσεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου καθώς τα στεγνώνεις

Κι αυτό γιατί, όπως σου έχω ξαναπεί, ο τρόπος που στεγνώνουμε τα μαλλιά μας παίζει καθοριστικό ρόλο στον φυσικό όγκο τους. Η έμφαση με το πιστολάκι στις ρίζες των μαλλιών, το «ανάποδο στέγνωμα» τούφα-τούφα με μια στρογγυλή χοντρή βούρτσα από φυσική τρίχα, αλλά και η σωστή αρχή (δεν στεγνώνουμε ποτέ τα μαλλιά μας ενώ είναι 100% βρεγμένα) είναι κάποια βασικά tips που καλό είναι να ακολουθήσεις και θα δεις στο παρακάτω video.

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφεύγεις τα πιο «βαριά» προϊόντα hair styling που βαραίνουν την τρίχα σου κάνοντάς την να χάνει πολύ εύκολα τον όγκο που τόσο έχεις προσπαθήσει να πετύχεις με το πιστολάκι κατά το στέγνωμα.